Головна Новини Спорт футбол “Шахтар” продовжив контракт з одним із ключових півзахисників команди
commentss НОВИНИ Всі новини

“Шахтар” продовжив контракт з одним із ключових півзахисників команди

Нова угода з молодим хавбеком “Шахтаря” розрахована строком на 5 років

12 січня 2024, 15:25
Поділіться публікацією:

Донецький “Шахтар” оголосив про продовження контракту із півзахисником команди Артемом Бондаренко. Він є вихованцем академії клубу та одним із ключових хавбеків команди. Про це повідомляє пресслужба ФК “Шахтар” Донецьк.

“Шахтар” продовжив контракт з одним із ключових півзахисників команди

Бондаренко в матчі ЛЧ. Фото з відкритих джерел

Умови контракту

23-річний півзахисник та “Шахтар” продовжили контракт на 5 років. Тобто Бондаренко може залишитися в команді, аж до 2029 року. А якщо хтось захоче купити хавбека, то доведеться заплатити чималу суму.

Кар'єра гравця

Артем Бондаренко є випускником академії “Шахтаря”, до якої потрапив у 16 років. Він дебютував у першій команді 1 березня 2020-го в поєдинку УПЛ з “Ворсклою”. Наразі на рахунку 23-річного півзахисника 66 офіційних матчів за “гірників”, 12 забитих м’ячів та 11 асистів. У сезоні-2023/24 Бондаренко взяв участь у 14 іграх донеччан та відзначився 1 забитим м’ячем.

Більше спортивних новин

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини