Головна Новини Спорт футбол “Шахтар” оформив трансфер бразильського таланта: яка сума переходу
commentss НОВИНИ Всі новини

“Шахтар” оформив трансфер бразильського таланта: яка сума переходу

В суботу бразильський вінгер має пройти медобстеження в “Шахтарі”

11 січня 2024, 16:01
Поділіться публікацією:

Футбольний інсайдер Фабріціо Романо повідомляє, що молодий бразильський талант Кевін став гравцем донецького “Шахтаря”. Вінгер 2003 року народження перейде в стан гірників з “Палмейраса”.

“Шахтар” оформив трансфер бразильського таланта: яка сума переходу

Шахтар купив бразильського таланта. Фото з відкритих джерел

Донецький "Шахтар" домовився про підписання Кевіна з "Палмейраса". Сума трансферу за бразильського таланта складе 15 мільйонів євро. Here we go. Вже в суботу вінгер 2003 року народження вирушить до “гірників”, щоб пройти медичне обстеження. Угоду завершив Пауло Пітомбейра, агентство Talents Sports, – написав Фабріціо Романо в соцмережі X.

21-річний Кевін у 2023 році провів за “Палмейрас” 11 поєдинків. В минулому сезоні команда стала чемпіоном Бразилії.  

Більше спортивних новин

Читайте також, що на офіційному сайті УЄФА з’явився список найкращих бомбардирів європейських чемпіонатів. В цьому році вперше за довгий час в списку немає ні Кріштіану Роналду, ні Ліонеля Мессі, передають “Коментарі”.

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини