Головна Новини Спорт футбол Що стало з кар'єрою тренера збірної Росії Черчесова після провалу на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Що стало з кар'єрою тренера збірної Росії Черчесова після провалу на Євро-2020

Один із найдорожчих футбольних тренерів світу залишився безробітним

8 липня 2021, 17:36
Поділіться публікацією:
На позачергових зборах Російського футбольного союзу було прийнято рішення попрощатися з головним тренером збірної Росії Станіславом Черчесовим. Про це повідомляє видання "Лента".

Журналісти зазначають, що контракт Черчесова з національною командою діяв до 30 грудня 2022 року. Президент Російської федераціі спорту Олександр Дюков заявив, що це було спільне рішення сторін.

"Разом зі Станіславом Саламовичем прийняли рішення про припинення його контракту. Російський футбольний союз почне пошук кандидатів на посаду головного тренера, який готуватиме команду до відбіркових матчів чемпіонату світу 2022  року",  -  сказав Дюков.

Черчесов керував збірною Росії з 2016 року. Під його керівництвом команда дійшла до чвертьфіналу чемпіонату світу 2018 року, де в серії пенальті програла майбутньому віце-чемпіону — збірній Хорватії, а також пройшла на Євро-2020. Але на самому турнірі Росія зайняла останнє місце в групі В.

Додамо, що Станіслав Черчесов входив у п'ятірку найбільш високооплачуваних тренерів Європи. Його річна зарплата становила 2,5 мільйонів євро.

Нагадаємо, що легендарний воротар московського ЦСКА і збірної Росії з футболу Ігор Акінфєєв висловився в підтримку української команди на Євро-2020.  

Додамо, що перший матч збірної Росії на Євро-2020,  який відбувся в Санкт-Петербурзі, закінчився грандіозною перемогою бельгійської збірної по футболу. "Червоні дияволи" на домашньому полі обіграли російську збірну з рахунком 3:0. Деталі матчу шукайте в нашому матеріалі.


Що стало з кар'єрою тренера збірної Росії Черчесова після провалу на Євро-2020

Станіслав Черчесов - фото з відкритих джерел



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини