Головна Новини Спорт футбол Початок кінця Роналду. Таке сталось вперше за 13 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Початок кінця Роналду. Таке сталось вперше за 13 років

В Кріштіану Роналду знизили статистичні показники у футбольному симуляторі FIFA 23. Таке сталось вперше за довгу кар'єру португальського футболіста.

10 грудня 2022, 21:35 comments6980
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В одного з найкращих футболістів сучасності Кріштіану Роналду все більше наростають проблеми. Спочатку криза в Манчестер Юнайтед, а тепер ще й у збірній Португалії. Ситуація португальця з кожним днем ​​стає все важчою, і це також позначається на інших аспектах його кар'єри. Зниження форми та проблеми з іміджем помітили і розробники EA Sports, які вперше за 13 років знизили його загальний рейтинг у ФІФА за сезон.

Початок кінця Роналду. Таке сталось вперше за 13 років

Кріштіану Роналду. Фото: з відкритих джерел

Впродовж футбольного сезону розробники FIFA 23 оновлюють рейтинг гравців в залежності від їх ігрової форми. Цього разу зміна торкнулась Кріштіану Роналду. Португальський футболіст в останньому оновлені від 6 грудня отримав загальний рейтинг 89, тоді як раніше він був 90. Це вперше з моменту виходу FIFA 09, тобто за 13 років рейтинг Роналду знизили впродовж сезону.

Ця зміна рейтингу Кріштіану Роналду стосується більшості ігрових режимів футбольного симулятора, проте оминає популярний режим FIFA Ultimate Team.

Проблеми португальця почалися в Манчестер Юнайтед. Спочатку головний тренер Ерік тен Хаг перестав виставляти Роналду в стартовому складі, а потім футболіст дав інтерв'ю, в якому дуже негативно відгукнувся про клуб і тренера. Після публічної критики керівництво клубу розірвало контракт з португальцем.

У збірній гравцеві теж доводиться зіштовхуватись з проблемами. На груповому етапі Чемпіонату світу він провів три дуже невдалі гри, і тренер відправив його на лаву запасних. В 1/8 Роналду не вийшов в стартовому складі, а його конкурент Рамуш відзначився трьома голами у ворота Швейцарців. Наразі не схоже, що Роналду найближчим часом повернеться до основної команди.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що найсексуальніша вболівальниця Чемпіонату світу в Катарі продовжує відвідувати футбольні матчі.

Також "Коментарі" писали про рекорд Шовковського, який повторили на Чемпіонату світу 2022 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

449

10 грудня 2022, 23:35

Компактный и мощный портативный обогреватель с керамическим нагревом (900 Вт), подключается прямо к розетке в стене, очень экономный и бесшумный, есть таймер и пульт! Цена по Акции: 449 грн. ----- https://rip.to/obigriv


Новини