Головна Новини Спорт футбол Розкрито таємницю поховання аргентинського футболіста Дієго Марадони
commentss НОВИНИ Всі новини

Розкрито таємницю поховання аргентинського футболіста Дієго Марадони

За словами лікаря, у труну спортсмена поклали без серця

23 листопада 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

Лікар Нельсон Кастро розповів про те, як поховали легендарного аргентинського футболіста Дієго Марадона. За його свідченням, футболіста поховали без серця, повідомляє Sport News.

Розкрито таємницю поховання аргентинського футболіста Дієго Марадони

Діего Марадона. Фото: ukrinform.ua

"Була група радикальних фанатів клубу "Хімнасія Ла-Плата", яка хотіла увірватися і забрати серце Марадони, але зробити цього не змогла. Коли стало відомо про їх плани, серце Дієго і витягли. Також це було зроблено для того, щоб його вивчити, адже воно було дуже важливим для визначення причини смерті", — зазначив лікар.

Він також розповів, що на момент смерті серце важило 500 г, що ненормально.

"Зазвичай серце важить 300 грамів, хоча у нього було серце спортсмена. Проте воно було великим навіть для спортсмена. Причиною смерті була серцева недостатність. Шкода, що він мав схильність до всього, що руйнівно", — зазначив Нельсон Кастро.

Своєю чергою колишній адвокат аргентинця Матіас Морла стверджував, що серце футболіста буквально "розірвалося" від неякісного лікування. Також він зазначав, що перед смертю він відвідував Дієго і той мав досить дивний голос, як у "робота" – високий та уривчастий.

Нагадаємо, що 60-річний Дієго Марадона помер 25 листопада 2020 від інфаркту. На момент смерті він був у своєму будинку у Буенос-Айресі. Незадовго до цього легендарний футболіст переніс операцію з видалення тромбу у головному мозку. Також відомо, що проходив курс лікування від алкогольної залежності.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" розповідали про те, хто був названий найкращим молодим футболістом Європи 2021 року.

Крім того, стало відомо, хто розсудить матч Ліги чемпіонів між "Інтером" і "Шахтарем".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини