Головна Новини Спорт футбол Роман Яремчук забив свій перший гол за "Валенсію": відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Роман Яремчук забив свій перший гол за "Валенсію": відео

Гол Яремчука став переможним та вивів "Валенсію" в 1/16 фіналу Кубка Іспанії

6 грудня 2023, 11:51
Поділіться публікацією:








Вчора в рамках 1/32 фіналу Кубка Іспанії з футболу зустрічалися СК “Ароса” та “Валенсія”. Гості перемогли з рахунком 1:0, а єдиний гол забив українець Роман Яремчук, передають “Коментарі”.

Роман Яремчук забив свій перший гол за "Валенсію": відео

Роман Яремчук на тренуванні. Фото з відкритих джерел

Події матчу

“Валенсія” з перших хвилин взялася підтверджувати свій статус фаворита. Вже на 8 хвилині матчу після відскоку Роман Яремчук отримав м’яч у штрафному майданчику та пробив в один дотик в нижній кут воріт “Ароси”. Цей гол виявися єдиним в цьому не надто цікавому за подіями матчу й вивів “Валенсію” у 1/16 фіналу Кубка Іспанії. Також цей м’яч став першим для Романа Яремчука за “Валенсію”. 


Склад “Валенсії”: Доменек (В), Камус, Амалла, Васкес, Гільямон, Госальбес, Діакабі, Ірансо, Канос, Озкачар, Яремчук.

Тренер:Рубен Бараха.

Більше спортивних новин

Читайте також, що в сучасному футболі заробітна плата гравців в топових європейських лігах обчислюється в мільйонах євро на рік. Топ найбільших контрактів футболістів в іспанській Ла Лізі наводить портал Capology, передають “Коментарі”.

Також зазначимо, що відбулося жеребкування фінальної частини Євро-2024. 21 команда та троє майбутніх переможців плей-оф, серед яких може бути Україна, дізналися своїх суперників.

Нагадаємо, що колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор, схоже зібрався балотуватися у президенти Ірландії. На своїй сторінці в соцмережі X, він спитав своїх фоловерів, кого б вони обрали президентом країни, додавши в один з варіантів своє ім’я.

Раніше “Коментарі” писали, що американський журнал TIME підбиває підсумки року. Так, видання оголосило, що спортсменом року став восьмикратний володар “Золотого м’яча” Ліонель Мессі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини