Головна Новини Спорт футбол Відомий спортсмен року за версією журналу TIME: хто ним став
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий спортсмен року за версією журналу TIME: хто ним став

В цьому році Ліонель Мессі допоміг “Інтер Маямі” виграти свій перший трофей Кубок Ліг Північної Америки

5 грудня 2023, 18:30
Поділіться публікацією:

Американський журнал TIME підбиває підсумки року. Так, видання оголосило, що спортсменом року став восьмикратний володар “Золотого м’яча” Ліонель Мессі, передають “Коментарі”.

Відомий спортсмен року за версією журналу TIME: хто ним став

Мессі під час матчу. Фото з відкритих джерел

В голосуванні аргентинець обійшов своїх колег Ерлінга Холанда та Кіліана Мбаппе, а також тенісиста Новака Джоковича, який  виграв Відкритий чемпіонат Австралії, Відкритий чемпіонат Франції та Відкритий чемпіонат США.

Досить дивне рішення журналу зважаючи на те, що Ліонель Мессі здобув перемогу на чемпіонаті світу в кінці 2022 року. В першій половині цього року аргентинець не виграв зумів допомогти виграти “ПСЖ” Лігу чемпіонів, а влітку перейшов до відверто не найсильнішого чемпіонату у світі MLS. Старт за клуб Девіда Бекхема “Інтер Маямі” звичайно був вражаючим. Мессі одразу допоміг своєму новому клубу виграти свій перший трофей Кубок Ліг Північної Америки. Проте, потім в чемпіонаті клуб не зміг вийти до плей-оф. Варто відзначити, що в листопаді він отримав свій восьмий “Золотий м’яч”, який багато хто також вважає дуже спірним.

Відомий спортсмен року за версією журналу TIME: хто ним став - фото 2

Більше спортивних новин

Читайте також, що в сучасному футболі заробітна плата гравців в топових європейських лігах обчислюється в мільйонах євро на рік. Топ найбільших контрактів футболістів в іспанській Ла Лізі наводить портал Capology, передають “Коментарі”.

Також зазначимо, що відбулося жеребкування фінальної частини Євро-2024. 21 команда та троє майбутніх переможців плей-оф, серед яких може бути Україна, дізналися своїх суперників.

Нагадаємо, що колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор, схоже зібрався балотуватися у президенти Ірландії. На своїй сторінці в соцмережі X, він спитав своїх фоловерів, кого б вони обрали президентом країни, додавши в один з варіантів своє ім’я.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини