Головна Новини Спорт футбол “Реал” втрачає очки на Бернабеу: “Жирона” лідер Ла Ліги
commentss НОВИНИ Всі новини

“Реал” втрачає очки на Бернабеу: “Жирона” лідер Ла Ліги

“Реал” мав багато моментів, але не зумів реалізувати бодай один з них

6 листопада 2023, 00:40
Поділіться публікацією:

Завершився матч 12 туру іспанської Ла Ліги між мадридським “Реалом” та “Райо Вальєкано”. “Королівський клуб не зумів обіграти середняка чемпіонату на домашньому стадіоні, повідомляють “Коментарі”. 

“Реал” втрачає очки на Бернабеу: “Жирона” лідер Ла Ліги

Матч "Реала" та "Райо". Фото твіттер ФК "Реал Мадрид"

Матч на “Сантьяго Бернабеу” проходив під акомпанемент постійних атак “вершкових”. Футболісти “Райо Вальєкано” увесь матч захищались та в підсумку це принесло свої плоди. Воротар гостей Столе Дімітрієвскі став справжнім героєм та був визнаний кращим гравцем матчу. За показником xG “Реал Мадрид” награв на 2.22 голи, а “Райо” на 0.16.

“Реал” втрачає очки на Бернабеу: “Жирона” лідер Ла Ліги - фото 2

Після цієї нічиєї мадридський “Реал” опустився на другу позицію та відстає від “Жирони” Циганкова та Довбика на 2 очки. Наступний матч “королівський клуб” зіграє у середу з “Брагою” в Лізі чемпіонів, а 11 листопада з Валенсією в чемпіонаті.

“Райо” після 12 турів посідає 9 місце в іспанській Прімері. Наступний матч команда зіграє вдома проти лідера чемпіонату “Жирони”.

Більше спортивних новин

Читайте також, що Кріштіану Роналду продовжує запалювати в Саудівській Аравії у свої 38 років. Його “Аль-Наср” зустрічався із клубом “Аль-Халідж”та виграв 2:0, а португалець взяв безпосередню участь в перемозі своєї команди, повідомляють “Коментарі”.

Також зазначимо, що футбольний клуб “Челсі” представив претендентів на звання найкращого голу за жовтень. Серед семи претендентів перемогу здобув м’яч Михайла Мудрика який він забив у матчі проти “Арсеналу”.

Нагадаємо, що “Реал Бетіс” зацікавлений в підписанні Андрія Луніна наступним літом. Зважаючи на можливе продовження кар’єри Кепи Аррісабалаги в “Реалі Мадрид”, ще на декілька років та відновлення Тібо Куртуа, для українця може не залишитися місця в команді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини