Головна Новини Спорт футбол Гол Михайла Мудрика визнаний найкращим в “Челсі” у жовтні (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Гол Михайла Мудрика визнаний найкращим в “Челсі” у жовтні (відео)

Гол Мудрика набрав 89 відсотків голосів

4 листопада 2023, 11:31
Поділіться публікацією:








Футбольний клуб “Челсі” представив претендентів на звання найкращого голу за жовтень. Серед семи претендентів перемогу здобув м’яч Михайла Мудрика який він забив у матчі проти “Арсеналу”. Про це повідомляє пресслужба футбольного клубу “Челсі”.

Гол Михайла Мудрика визнаний найкращим в “Челсі” у жовтні (відео)

Мудрик святкує гол. Фото пресслужба ФК "Челсі"

М’яч Мудрика у грі проти “Арсеналу здобув абсолютну більшість голосів. За нього свій голос віддали 89 відсотків опитуваних. 

Це було щось посередині, між навісом і ударом. Перед грою наш тренер воротарів сказав мені дивитися на їх воротаря, тому що іноді він намагається прочитати момент та може загубити ворота, а я можу цим скористатися та перекинути його. Тож це було те, що я знав і тримав у своїй голові. Я вибрав щось середнє між навісом і ударом, і це було правильне рішення – сказав українець про свій гол.


Після переходу в стан лондонського “Челсі” минулої зими Михайло Мудрик дуже довго не міг відзначитися дебютним голом за “синіх”. Перший гол стався у товариському матчі влітку, а офіційного довелося чекати аж до жовтня коли українець забив у ворота “Фулхема”. Другий гол Мудрик поклав в матчі з “Арсеналом” коли він красиво перекинув воротаря “канонірів”. Саме ці два перших м’ячі вінгера за клуб претендують на найкращий гол “Челсі” у жовтні.  Загалом у списку претендентів, окрім м’ячів Мудрика є гол Ніколаса Джексона в матчі проти “Бернлі”, м’ячі жіночої та юнацької команди “Челсі”.

Читайте також, що в січні минулого року "Челсі" заплатив 70 мільйонів євро в донецькому "Шахтарю" за Михайла Мудрика. Однак адаптація молодого українського гравця до Прем'єр-ліги була нелегкою, і він досі не зміг закріпитися в стартовому складі "Стемфорд Брідж".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини