Головна Новини Спорт футбол Реал влітку може придбати захисника мюнхенської Баварії
commentss НОВИНИ Всі новини

Реал влітку може придбати захисника мюнхенської Баварії

Контракт захисника із “Баварією” закінчується влітку 2025 року

1 листопада 2023, 16:44
Поділіться публікацією:

Мадридський “Реал”, який наступним літом може підписати форварда “ПСЖ” та збірної Франції Кіліана Мбаппе, також дуже сильно цікавиться захисником мюнхенської “Баварії” Альфонсо Девісом. Relevo повідомляє, що він може перейти до стану “вершкових” також наступного літа, передають “Коментарі”.

Реал влітку може придбати захисника мюнхенської Баварії

Альфонсо Девіс біжить з м'ячем. Фото з відкритих джерел

За інформацією джерела, Альфонсо Девіс є найбажанішим підписанням для королівського клубу після Кіліана Мбаппе. Контракт захисника із Баварією закінчується в 2025 році. Зважаючи, що Девіс скоріше за все не збирається підписувати новий, влітку 2024 року “Реал” зможе придбати гравця за відносно невеликі кошти. 

Альфонсо Девіс приєднався до мюнхенського клубу у 2018 році. Всього він провів за клуб 181 матч в яких забив 10 м’ячів та віддав 29 результативних передач. В цьому сезоні на рахунку гравця 9 матчів та 3 асисти.

Читайте також, що колишній клуб Сергія Реброва “Аль-Ахлі” із Саудівської Аравії може запропонувати  головній зірці “Реала” Вінісіусу Жуніору контракт із зарплатнею 200 млн євро на рік. Контракт бразильського вінгера з “вершковими” закінчується наступного літа та попри всі розмови офіційно не було оголошено про продовження угоди.

“Коментарі” також писали, що мадридський “Реал”, який давно намагається підписати форварда “Парі Сен-Жермен” Кіліана Мбаппе може це зробити влітку. Також “вершкових” цікавить трансфер Ерлінга Холанда с “Манчестер Сіті”.

Також “Коментарі” писали, вчора відбулась церемонія вручення “Золотого м’яча-2023”. Його, як багато хто та очікував здобув Ліонель Мессі, а от трофей Копа як найкращому гравцю світу до 21 року дістався півзахиснику “Реала” Джуду Беллінгему.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини