Головна Новини Спорт футбол Аль-Ахлі може запропонувати 200 млн євро гравцю мадридського Реала
commentss НОВИНИ Всі новини

Аль-Ахлі може запропонувати 200 млн євро гравцю мадридського Реала

Контракт Вінісіуса Жуніора із мадридським Реалом закінчується наступного літа

23 жовтня 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

Колишній клуб Сергія Реброва “Аль-Ахлі” із Саудівської Аравії може запропонувати  головній зірці “Реала” Вінісіусу Жуніору контракт із зарплатнею 200 млн євро на рік. Контракт бразильського вінгера з “вершковими” закінчується наступного літа та попри всі розмови офіційно не було оголошено про продовження угоди. Про це повідомляє портал Football Espana.

Аль-Ахлі може запропонувати 200 млн євро гравцю мадридського Реала

Мадридський Реал перед матчем. Фото з фейсбук-сторінки ФК "Реал" Мадрид

Ще рік тому така новина викликала лише б сміх зі сторони європейської футбольної спільноти, але після переходу до Саудівської Аравії таких зірок як Кріштіану Роналду, Каріма Бензема, Неймара та ще великої кількості топових гравців, клуби з Європи із насторогою слідкують за такими чутками. 

Саудівський клуб цього літа також не сидів без діла та підписав декількох топових європейських гравців. До команди перейшли такі досвідчені гравці як Едуар Менді, Роберто Фірміно, Франк Кессьє та Ріяд Марез. Проте сильний резонанс викликав трансфер одного з найперспективніших іспанських футболістів Габрі Вейги з Сельти за 40 мільйонів євро.

Проте, попри всі фінансові можливості саудівського клубу, в реальності зробити такий гучний перехід буде надзвичайно складно. Повідомляється, що Вінісіус вже підписав новий контракт з мадридським клубом та про це буде оголошено вже найближчим часом  

Також “Коментарі” писали, що 25 жовтня Шахтар проведе матч третього туру Ліги чемпіонів на виїзді проти Барселони. На грі працюватиме словацька бригада арбітрів, а на VAR – поляки.

Читайте також, що на цих вихідних відбулось чимало матчів в Англійській Прем’єр-лізі в яких брали участь представники України. Деякі забивали фантастичні голи, а де хто взагалі тільки-но дебютував у найсильнішій лізі світу. Детальніше в матеріалі “Коментарів”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини