Головна Новини Спорт футбол Прокуратура Турина викликала на допит Кріштіану Роналдо
commentss НОВИНИ Всі новини

Прокуратура Турина викликала на допит Кріштіану Роналдо

В Італії триває розбір справи, пов'язаної з махінаціями "Ювентуса"

2 грудня 2021, 22:40
Поділіться публікацією:

Колишнього нападника "Ювентуса" Кріштіана Роналда буде допитано прокуратурою Туріна у справі про фінансові махінації клубу. Як повідомляє focus.ua, слідство зацікавило бонуси португальського футболіста, які клуб виплачував йому вчасно локдауну.

Прокуратура Турина викликала на допит Кріштіану Роналдо

Роналдо - фото Global Images Ukraine

Як стало відомо, існують деякі телефонні розмови, в яких керівництво "Ювентуса" говорить про один відомий документ, якого не мало бути й близько. Слідчі ще не знайшли його, а директори клубу нібито так і не змогли пояснити характер угоди з Роналду.

Варто зазначити, що португалець був серед тих гравців, які відмовилися від зарплати у березні, квітні, травні, а також у червні минулого року, щоб допомогти клубу впоратися з фінансовими проблемами під час піку пандемії коронавірусу. Але у разі поновлення чемпіонату, вони були готові обговорити виплату грошової винагороди.

Також згадана у справі угода може ще стосуватися і вихідної допомоги, яку отримав Кріштіану Роналду, після повернення до "Манчестер Юнайтеду" влітку 2021 року.

Прокуратура Туріна хоче мати чітке розуміння угоди між гравцем і клубом, тому й розглядає можливість допитати зіркового португальця.

Нагадаємо, що розслідування про фінансові махінації в туринському клубі набрало обертів в останні тижні. Керівники "Юве" Андреа Аньєллі та Павло Недвед можуть опинитися за ґратами, якщо їхня вина в афері на 50 мільйонів євро буде доведена.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, скільки із держбюджету-2022 буде виділено на розвиток спорту в Україні. Також "Коментарі" повідомляли, скільки грошей у середньому заробляє футболіст в українській ПФЛ. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини