Головна Новини Спорт футбол Прогноз на матч Україна Словаччина: хто має більше шансів на перемогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз на матч Україна Словаччина: хто має більше шансів на перемогу

Букмекери дали прогноз та оцінили шанси збірної України у матчі проти Словаччини на Євро-2024.

20 червня 2024, 10:44
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Збірна України 21 червня зіграє матч другого туру групового етапу Чемпіонату Європи з футболу проти команди Словаччини. Букмекери оцінили шанси кожної команди на перемогу у цьому поєдинку.

Прогноз на матч Україна Словаччина: хто має більше шансів на перемогу

Прогноз на матч Україна Словаччина. Фото з відкритих джерел

Збірна України, яка посідає 22 місце в рейтингу ФІФА підходила одним з фаворитів групи E на Чемпіонаті Європи. Однак українська команда зазнала розгромної поразки у першому матчі Євро-2024 поступившись 3:0 43-й команді рейтингу ФІФА – Румунії.

Натомість Словаччина перед початком Євро-2024 вважалась аутсайдером групи та займала 45 місце в рейтингу ФІФА. Проте, в першій грі на Євро-2024 Словаччина змогла обіграти фаворита – збірну Бельгії з рахунком 0:1.

Через не найкращий результат у першому матчі збірна України повинна перемагати Словаччину у другому турі групового етапу, якщо хоче мати шанси на вихід до плей-оф Євро-2024.

Згідно з прогнозами, Україна фаворит матчу. На перемогу команди Реброва букмекери дають 45% шансів (коефіцієнт 2,15). Перемогу збірної Словаччини вони оцінили у 25% (коефіцієнт 3,75). А те, що матч між командами закінчиться нічиєю – 30% (коефіцієнт 3,3).

За історію протистоянь у всіх турнірах збірна Словаччини та України зустрічались 8 разів. Три рази перемогу одержувала Україна, двічі — Словаччина, а ще три рази матч закінчувався нічиєю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стали відомі шанси України на вихід з групи на Євро-2024. Збірна України має одні з найнижчих шансів серед усіх учасників Чемпіонату Європи, а у власній групі вони виявились найнижчими. Також стали відомі шанси команд на перемогу на Євро-2024.

Також "Коментарі" писали про рейтинг найдорожчих команд Чемпіонату Європи. Яке місце посіла збірна України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини