Головна Новини Спорт футбол Які шанси збірної України вийти з групи Євро-2024: результати дуже погані
commentss НОВИНИ Всі новини

Які шанси збірної України вийти з групи Євро-2024: результати дуже погані

Збірна України опинилась серед аутсайдерів Чемпіонату Європи з футболу та має одні з найнижчих шансів потрапити в плей-оф турніру.

19 червня 2024, 11:30 comments1004
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Перший тур групового етапу Євро-2024 закінчився. За його підсумками найбільшими переможцями стали команди з групи, де грає збірна України – Румунія та Словаччина, які майже гарантували собі вихід в плей-оф. В збірної України найгірші шанси у групі E на вихід до наступного раунду турніру.

Які шанси збірної України вийти з групи Євро-2024: результати дуже погані

Україна має низькі шанси на вихід з групи Євро-2024. Фото з відкритих джерел

Згідно з аналізом Goalimpact понад 95% шансів вийти з групи мають збірні Іспанії, Німеччини, Франції, Португалії та Англії.

Goalimpact оцінює вихід України з групи Євро-2024 у 31,4%, що є найгіршим показником. Інші суперники синьо-жовтих мають значного кращі результати. Наприклад збірна Румунії, якій Україна несподівано програла 3:0, має 94,1% шансів вийти в плей-оф турніру. Бельгія, яка також програла перший поєдинок отримала 72,5%. А Словаччина, яка вважалась найслабшою командою в групі, однак обіграла Бельгію має 49,5% шансів вийти з групи.

Переглянути шанси України та інших збірних на вихід з групи Євро-2024 можна нижче:

Які шанси збірної України вийти з групи Євро-2024: результати дуже погані - фото 2

Шанси збірних на вихід з групи після першого туру Чемпіонату Європи з футболу 2024

Goalimpact найменші шанси на вихід в раунд плей-оф дає Албанії – 13,4%, Грузії – 18,3%, Польщі – 20% та Угорщині – 20,6%. Після цих збірних йде команда України – 31,4%.

Нагадаємо, що на Чемпіонаті Європи з футболу з групи на пряму до плей-оф виходять дві кращі команди. Команда, яка посіла третє місце в групі також може потрапити в наступний раунд. З шести третіх буде обрано чотири кращі команди, які пройдуть далі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію гравців збірної України на розгромну поразку у першому матчі Чемпіонаті Європи з футболу збірній Румунії, який закінчився рахунком 3:0.

Також "Коментарі" писали про шанси збірної України на перемогу на Євро-2024.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини