Головна Новини Спорт футбол Про яку гру вкінці своєї кар'єри мріє легендарний Буффон
commentss НОВИНИ Всі новини

Про яку гру вкінці своєї кар'єри мріє легендарний Буффон

43-річний гравець не втрачає амбіцій зіграти на міжнародному турнірі

26 липня 2021, 11:50
Поділіться публікацією:

Воротар "Парми" Джанлуїджі Буффон мріє зіграти на Чемпіонаті світу 2022 року (ЧС-2022) в складі збірної Італії. Про це повідомляє Football Italia.

Про яку гру вкінці своєї кар'єри мріє легендарний Буффон

Джанлуїджі Буффон - фото з відкритих джерел

Італійський футбольний ветеран розповів, що мрії про ЧС-2022 дають йому сили продовжувати свою кар'єру. Хоч шанси дуже невеликі, але надія вмирає останньою.

"Манчіні зробив щось неймовірне. Мені 43 роки, тому я не маю права говорити: "Я тут, викликайте мене в збірну". Але завдяки чемпіонату світу я можу мріяти. А навіщо тоді грати? Щоб повернути "Парму" в серію А? Звичайно, а потім? Манчіні майже напевно мене не викличе, він вже визначив, які гравці можуть йому допомогти. Але я повинен знати, що попереду — чемпіонат світу, щоб продовжувати мріяти", — говорить Буффон.

Також легендарний голкіпер додав, що дуже радий за хлопців, які завоювали для Італії такий довгоочікуваний трофей.

"Я дивився фінал Євро-2020 вдома з дітьми. Величезна радість. Було дуже приємно бачити хлопців усміхненими після тих сліз, які вони пролили після поразки від Швеції під час відбору на Чемпіонаті світу 2018 року. Я теж плакав на "Сан Сіро", — сказав Буффон.

Нагадаємо, що молодий воротар італійської збірної Джанлуїджі Доннарумма, який отримав нагороду кращого гравця Чемпіонату Європи 2020 року, розповів журналістам про свого спортивного кумира — Джіджі Буффона. Детальніше про це можете дізнатися з нашого матеріалу.

Додамо, що капітан італійської збірної Джордіжо К'єлліні похвалив свого голкіпера і заявив, що його команда перейшла від ери Джіджі (Буффон, — прим. ред.) до епохи Джіджі. Реакцію на перемогу Італії від найбільш вікового дуету захисників у Європі Леонардо Бонуччі і Джордіжо К'єлліні дізнавайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини