Головна Новини Спорт футбол Офіційна пропозиція про трансфер Мессі: неймовірна зарплата для аргентинця
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіційна пропозиція про трансфер Мессі: неймовірна зарплата для аргентинця

Клуб із Саудівської Аравії "Аль-Хіляль" офіційно запропонував Мессі рекордну зарплату. Це у два рази більше ніж отримує Роналду.

5 квітня 2023, 14:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Клуб із Саудівської Аравії "Аль-Хіляль" офіційно пропонує Мессі понад 400 мільйонів євро зарплати. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на журналіста Фабріціо Романо, який є одним з найнадійніших експертів у світі футбольних трансферів.

Офіційна пропозиція про трансфер Мессі: неймовірна зарплата для аргентинця

Ліонель Мессі. Фото з відкритих джерел

35-річний Ліонель Мессі має вирішити своє майбутня. Контракт гравця з "ПСЖ" закінчується 30 червня 2023 року. Керівництво французького клубу хоче його переконати лишитись, проте аргентинець не поспішає підписувати новий контракт.

Окрім того, "Барселона" намагається повернути свого зіркового гравця, який майже всю кар’єру провів в іспанській команді. А тепер на горизонті з’явилась пропозиція клубу "Аль-Халяль". Саудівський клуб намагається придбати легенду світового футболу і пропонує рекордну зарплату у 400 млн євро на рік для Мессі. Італійський журналіст підкреслює, що пріоритетом для Мессі залишається гра на європейському континенті. Це мета, яка, за словами Романо, зберігається принаймні до Копа Америка, який відбудеться влітку 2024 року.

Нагадаймо, що 37-річний конкурент Мессі португальський форвард Криштіану Роналду отримує наразі найвищу зарплату у світі футболу — 200 млн євро у клубі з Саудівської Аравії "Аль-Наср".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп пояснив, чому попри погані результати цього сезону, від досі залишається в команді.

Також "Коментарі" писали, що українець став найсильнішою людиною Європи на змаганнях Europe's Strongest Man 2023. Цікаво, що друге місце дісталось також громадянину України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини