Головна Новини Спорт футбол Помер «Король футболу» у віці 82 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер «Король футболу» у віці 82 років

Легендарний бразильський футболіст, який став одним із найвидатніших і найвідоміших спортсменів у сучасній історії, помер у віці 82 років.

29 грудня 2022, 21:47
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

29 грудня у віці 82 років помер легендарний бразильський футболіст, якого називають "Королем футболу" — Пеле. Про смерть культової особистості у світі спорту повідомила дочка футболіста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram Келі Насіменто.

Помер «Король футболу» у віці 82 років

Помер "Король футболу" Пеле. Фото з відкритих джерел

Футболіст, який з виріст в бразильських нетрях і своїм талантом та старанням став одним з найвідоміших та найвидатніших спортсменів у сучасному світі спорту помер 29 грудня у віці 82 роки. Смерть футболіста, який має унікальне досягнення, адже виграв тричі Чемпіонат світу з футболу підтвердила Келі Насіменто.

"Все, що ми маємо, це завдяки тобі, ми любимо тебе безмежно. Спочивай з миром", — написала донька легенди футболу.

Останніми роками колишній футболіст проходив курси лікувань. У 2012 році Пеле почав гірше ходити, адже переніс невдалу операцію на стегні. У 2021 році легенда футболу ліг на операційний стіл, де йому видалили пухлину прямої кишки. "Король футболу" кілька років проходив курс хіміотерапії.

Переглянути повідомлення доньки Пеле про смерть "Король футболу" можна нижче:

Помер «Король футболу» у віці 82 років - фото 2

Окрім безлічі регіональних і національних титулів, він виграв два кубки Лібертадорес, південноамериканський еквівалент Ліги чемпіонів, і два Міжконтинентальні кубки, щорічний турнір між найкращими командами Європи та Південної Америки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про дивовижний жест солідарності для футболіста, якому оголосили смертельний вирок.

Також "Коментарі" писали про символічну збірну футболу 2022 року в яку потрапили більшість французьких гравців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини