Головна Новини Спорт футбол Названа символічна збірна 2022 року з футболу
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа символічна збірна 2022 року з футболу

Спортивне видання підбило підсумки 2022 року після завершення Чемпіонату світу в Катарі та обрала символічна збірну року.

24 грудня 2022, 16:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Французька щоденна спортивна газета L'Equipe підбила підсумки року та зібрала найкращих одинадцять гравців стартового складу за 2022 рік. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на французьке видання.

Названа символічна збірна 2022 року з футболу

L'Equipe назвав символічну збірну 2022 року. Фото з відкритих джерел

У склад кращої команди року французька газета поставила одразу трьох французів. Це футболісти, що дійшли до фіналу Чемпіонату світу 2022 року — Кіліан Мбаппе і Тео Ернандес. Іншим французом виявився володар "Золотого м’яча" Карім Бензема, який не поїхав в Катар через травму.

Більшість гравців, які увійшли до символічної збірної 2022 року виявились колишні та сучасні гравці мадридського "Реалу", який виграв останній фінал Ліги чемпіонів та Чемпіонат Іспанії. Окрім Каріма Бензема у список потрапили Тібо Куртуа, Лука Модріч і Каземіро, який у літнє трансферне вікно перейшов до "Манчестер Юнайтед".

Також у символічну збірну потрапили кращі гравці ЧС — Кіліан Мбаппе та Ліонель Мессі. Окрім них в Катарі чудово виступив захисник Йошко Гвардіол та гравець "Ліверпуля" Вірджил ван Дейк. Також до 11 кращих увійшли два гравці "Манчестер Сіті" — Кайл Вокер і Кевін Де Брюйне.

Найкращі одинадцять гравців 2022 року за версією L'Equipe виглядають так: Куртуа – Вокер, ван Дейк, Гвардіол, Ернандес – Мессі, Модріч, Каземіро, Де Брюйне – Мбаппе, Бензема.

Названа символічна збірна 2022 року з футболу - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ФІФА відхилило прохання президента України Володимира Зеленського виступити перед початком фінального матчу Чемпіонату світу в Катарі.

Також "Коментарі" писали про українського футболіста Андрія Шевченка, який пережив атаку російських дронів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.lequipe.fr/
comments

Обговорення


Новини