Головна Новини Спорт футбол Дивовижний жест солідарності для футболіста, якого засудили до смертної кари
commentss НОВИНИ Всі новини

Дивовижний жест солідарності для футболіста, якого засудили до смертної кари

Іранський футболіст зробив неочікуваний жест солідарності для людей, що отримали смертну кари в наслідок протестів в Ірані.

21 грудня 2022, 15:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Ірані кілька місяців тривали потужні антиурядові протести, які жорстко придушувала місцева влада. Нещодавно іранського футболіста Амір Наср Азадані засудили до смертної кари за протести. Інший іранський футболіст вирішив незвичним способом підтримати свого колегу після забитого голу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter американської журналістки Холлі Дагрес.

Дивовижний жест солідарності для футболіста, якого засудили до смертної кари

Іранський футболіст показав жест солідарності. Фото з відкритих джерел

Жорсткі протести в Ірані почались зі смерті молодої дівчини Махси Аміні, яка ймовірно загинула від рук поліції моралі в іранському СІЗО. Багатьох протестувальників влада ірану ловить та засуджує до смертної кари.

Серед таких осіб був Амір Наср Азадані, гравець футбольного клубу "Іранджаван Бушер". Влада Ірану засудила його до смертної кари через звинувачення у вбивстві трьох представників урядових сил.

Суспільство та футбольні організації, зокрема Міжнародна федерація професійних футболістів (FIFPRO) засудили такі дії Ірану.

В 12 турі чемпіонату Ірану з футболу неочікуваний жест зробив "Мейсам Тохідаст". Іранський футболіст забив гол виступаючи за клуб "Санат Нафт" та схопив свою шию однією рукою, а іншу тримав над головою, символізуючи страту на шибениці.

Таким жестом іранський футболіст висловив солідарність усім, хто був засуджений владою Ірану до смертної кари.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірані до смертної кари засудили футболіста професійної футбольної команди.

Також "Коментарі" писали про смерть лідера іранських терористів. Це ще один потужний удар по ІДІЛ, адже на початку року терористична організація втратила одного зі своїх лідерів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

oooo

21 грудня 2022, 15:51

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини