Головна Новини Спорт футбол Поліція розшукує популярного футболіста Роналдінью: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція розшукує популярного футболіста Роналдінью: яка причина

Легенда світового футболу потрапив у черговий скандал. Цього разу поліція оголосила Роналдінью у розшук через підозру у шахрайстві з криптовалютою.

31 серпня 2023, 11:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Легенда бразильського футболу може бути знову ув’язнений після того, як не з’явився на слуханнях у Палаті депутатів Бразилії за позовом щодо фінансової піраміди. 43-річного чоловіка розшукує місцева поліція.

Поліція розшукує популярного футболіста Роналдінью: яка причина

Арешт Роналдінью у 2020 році. Фото з відкритих джерел

Колишнього футболіста підозрюють у причетності до шахрайства, оскільки його компанія 18kRonaldinho, ймовірно, пропонувала фальшиві грошові прибутки у розмірі понад 2% на день для інвесторів, які внесли в його компанію щонайменше 30 доларів. Однак захист Роналдінью стверджує, що сам спортсмен став жертвою шахраїв, які використали його ім’я для незаконних дій.

Іспанське видання Marca повідомляє, що клієнти 18kRonaldinho подали цивільний позов та вимагають у Роналдінью 61,2 млн доларів фінансових та моральних відшкодувань. Футболіст не з’явився на два слухання щодо шахрайства з криптовалютою та діяльністю компанії 18kRonaldinho. Таким чином поліція подала у розшук Роналдінью та доставить його до зали слухань примусово.

Також повідомляється, що бразильська прокуратура попросила заборонити йому залишати країну та анулювати його паспорт. ЗМІ вказують, що поліцейські здійснили рейд на будинок колишнього футболіста, але не виявили його там.

Нагадаємо, що Роналдінью у 2020 році був арештований та місяць провів у в'язниці через підроблений паспорт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський боксер змінив ім’я на честь Путіна.

Також "Коментарі" писали, що росіяни обурені поведінкою української тенісистки. Це сталось через те, що українка не потисла руку канадській суперниці після тенісного матчу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини