Головна Новини Спорт бокс Американський боксер змінив ім’я на честь Путіна та заявив, що тепер його всиновив президент Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський боксер змінив ім’я на честь Путіна та заявив, що тепер його всиновив президент Росії

Боксер з США, який програв Віталію Кличку переїхав до російської Самари, змінив ім'я та скоро отримає паспорт громадянина РФ.

14 серпня 2023, 18:16 comments1082
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський боксер Кевін Джонсон у минулому встиг привернути увагу на рингу завдяки боям з такими культовими боксерами як Віталій Кличко, Тайсон Ф'юрі та Ентоні Джошуа. Тепер 43-річний атлет знову в центрі уваги – американець змінив своє ім’я на честь Володимира Путіна та чекає на громадянство Росії.

Американський боксер змінив ім’я на честь Путіна та заявив, що тепер його всиновив президент Росії

Боксер Кевін Джонсон змінив ім'я на честь Путіна. Фото з відкритих джерел

Після кількох років забуття Кевін Джонсон привернув увагу громадськості на початку березня, коли приїхав до Москви на захід для бійців REN TV Fight Club. Американець переміг російського боксера та здивував своєю заявою. Джонсон заявив, що "готовий до реальних змін" та звернувся до Путіна з проханням отримати російський паспорт та переїхати до РФ.

Мрія Кевіна Джонсона близька до реальності. Російські спортивні ресурси заявили, що американець отримає невдовзі громадянство РФ та нове ім’я. Тепер Кевіна Джонсона будуть звати Кевін Володимирович.

"Гордий носити одне ім'я з нашим президентом Володимиром Путіним і з моїм хрещеним батьком. Я сказав, що мене всиновив Володимир Путін, тому я і став Володимировичем", — заявив боксер.

Кевін Джонсон також пояснив, чому прийняв рішення переїхати в Росію. За словами американця в США усі брешуть, а в Росії – ні. Крім того, Джонсон похвалив їжу та російських дівчат.

"Тут якісніша їжа. Якщо в Америці продукти додають ГМО, тут такого немає. Зараз знаходжусь у пошуках дівчини. Знаю, що в Самарі найкрасивіші дівчата" — сказав Кевін Джонсон.

За свою професійну кар'єру американець провів 59 боїв — 35 виграв (19 нокаутом), 22 програв і ще два закінчились нічиєю. Найближче до титулу Джонсон був у 2009 році, коли бився з Віталієм Кличком за пояс WBC і протримався з українцем повних 12 раундів, але розгромно програв за очками.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Том Холланд назвав улюбленого боксера — ним виявився українець.

Також "Коментарі" писали про боксерку, яка неоднозначно відсвяткувала свою перемогу у поєдинку та оголила груди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Марта

14 серпня 2023, 21:01

боже, яке кончане


Новини