Головна Новини Спорт футбол Поліція Китаю зупинила Мессі в аеропорту: виявили проблеми з паспортом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція Китаю зупинила Мессі в аеропорту: виявили проблеми з паспортом (ВІДЕО)

35-річний гравець збірної Аргентини Ліонель Мессі був затриманий в китайському аеропорту.

12 червня 2023, 16:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Лідер аргентинської збірної Ліонель Мессі прибув до Китаю, де національна команда має провести два футбольні матчі. Під час дороги аргентинський футболіст зіткнувся з неприємностями в китайському аеропорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Mirror.

Поліція Китаю зупинила Мессі в аеропорту: виявили проблеми з паспортом (ВІДЕО)

Мессі був затриманий в китайському аеропорту. Фото з відкритих джерел

10 червня гравці збірної Аргентини відправилась в Пекін, щоб провести два товариські зустрічі. Перша має відбутись 15 червня проти Австралії. 35-річний лідер збірної також прибув в аеропорт, де у нього виникли проблеми. Футболіст має два паспорти аргентинський та іспанський.

Виявилось, що Мессі взяв лише один іспанський паспорт, для якого в Китаї необхідно оформити візу. Через відсутність візи аргентинця оточила поліція, яка була збентежена відсутністю у Ліонеля Мессі його рідного паспорта. Попри це після півгодинного очікування персонал аеропорту оформив візу для аргентинця, після чого він поїхав на тренувальну базу до інших гравців збірної.

Якби Мессі мав аргентинський паспорт, то в китайському аеропорту не виникло б проблем, оскільки громадянам Аргентини не потрібна віза до Китаю.

Нагадаймо, що семиразовий володар "Золотого м'яча" офіційно стане гравцем "Інтер Маямі" 5 липня. Саме тоді відкриється трансферне вікно MLS.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська тенісистка Еліна Світоліна подякувала російській спортсменці за її позицію щодо війни в Україні.

Також "Коментарі" писали про другу ракетку світу, білоруску Аріну Соболенко, яка під час конференції на тенісному турнірі у Франції дивно відреагувала на питання про війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини