Головна Новини Спорт футбол Почеттіно висловився про гру Мудрика в цьому сезоні: що сказав наставник “Челсі
commentss НОВИНИ Всі новини

Почеттіно висловився про гру Мудрика в цьому сезоні: що сказав наставник “Челсі

В цьому сезоні Мудрик забив чотири голи та віддав одну результативну передачу за “Челсі”

12 січня 2024, 22:15
Поділіться публікацією:








Лондонський “Челсі” цього сезону не надто вражає своєю грою. На цьому фоні свою порцію критики час від часу отримує й Михайло Мудрик, за якого лондонці заплатили майже 100 мільйонів. Проте, Маурісіо Почеттіно вірить в прогрес українця. Про це повідомляє видання Daily Express.

Почеттіно висловився про гру Мудрика в цьому сезоні: що сказав наставник “Челсі

Мудрик забиває гол. Фото пресслужба ФК Челсі

Він приєднався до клубу, коли тут було багато проблем і гравці не були у собі впевнені. Молодому хлопцю, який переїхав у нову країну, важко одразу заграти на високому рівні, а ще складніше зробити це, коли за тебе заплатили величезні гроші.

Вболівальники думають, що такі футболісти повинні вирішувати долю матчів самі, але це так не працює. Йому потрібний час для розвитку і він вже почав демонструвати його у цьому сезоні. 

Мені здається, що Мудрик грає краще, українець починає адаптуватись до АПЛ і вдосконалюється з кожним матчем, – сказав аргентинський спеціаліст.

В цьому сезоні Мудрик провів за “Челсі” 21 матч в усіх турнірах, в яких забив чотири голи та віддав одну результативну передачу. 


Більше спортивних новин

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини