Головна Новини Спорт футбол На Чемпіонаті світу повторили рекорд Шовковського (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Чемпіонаті світу повторили рекорд Шовковського (ВІДЕО)

Воротар національної збірної Марокко відбив усі пенальті гравців збірної Іспанії, чим повторив рекорд Олександра Шовковського.

6 грудня 2022, 21:14
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Під час матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу 2022 року воротар збірної Марокко Яссін Буну зміг повторити унікальне досягнення українського голкіпера Олександра Шовковського. Під час серії пенальті на ЧС в Катарі воротар не пропустив жодного м’яча.

На Чемпіонаті світу повторили рекорд Шовковського (ВІДЕО)

Воротар Марокко повторив рекорд Шовковського. Фото: з відкритих джерел

6 грудня відбувся матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу з футболу між збірними Марокко та Іспанії. Європейці були фаворитами перед матчем. За оцінками букмекерів коефіцієнт на перемогу іспанців становив 1,6, тоді як на марокканців давали 5,55.

Попри це воротарі своїх збірних не пропустили жодного удару по своїм воротам за 90 хвилин матчу. Додатковий час також закінчився без забитих голів. За правилами ЧС повинна була початись серія пенальті за вихід у наступний раунд змагань.

Першими пробивали марокканці, Сабірі забив гол Сімону. Тоді як удар іспанського гравця Сарабрія воротар збірної Марокко відбив. Яссін Буну справився з ще двома ударами іспанців – Солера та Бускетса.

Переглянути відеоогляд матчу Марокко — Іспанія можна нижче:

Таким чином марокканський воротар повторив легендарне досягнення українського футболіста Олександра Шовковського та залишив свої ворота сухими після серії післяматчевих пенальті. У 2016 році під час матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу збірна України пройшла в наступний етап завдяки серії післяматчевих пенальті, коли Олександр Шовковський зберіг свої ворота сухими.

Переглянути як Олександр Шовковський встановив рекорд на Чемпіонаті світу 2006 року можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" писав про хорватську фанатку, яка вразила своїм виглядом на Чемпіонаті світу 2022 року. Такий вигляд моделі з Хорватії не сподобався мусульманам.

Також "Коментарі" писали про футболіста, який вибіг на поле з написом на футболці "Врятуйте Україну!".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини