Головна Новини Спорт футбол Після закінчення футбольного сезону в Україні зникне черговий клуб
commentss НОВИНИ Всі новини

Після закінчення футбольного сезону в Україні зникне черговий клуб

Український клуб, який не зміг втримати прописку в УПЛ невдовзі оголосить про припинення свого існування.

22 травня 2023, 20:02
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український футбольний клуб ПФК "Львів" після закінчення сезону припинить своє існування. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ресурс "Футбол TIME".

Після закінчення футбольного сезону в Україні зникне черговий клуб

ПФК "Львів" припинить своє існування. Фото з відкритих джерел

"Футбол TIME" дізнався від гравців ПФК "Львів", що з 1 червня команда припиняє своє існування. Таку інформацію озвучив менеджмент футбольного клубу та попросив гравців команди забрати свої речі з бази та клубної роздягальні.

Причиною такого зникнення ПФК "Львів" стало рішення власника команди Богдана Копитко припинити фінансувати клуб. Почесний президент львівського футбольного клубу Олексій Боровиков, якого призначили на початку 2023 року, щоб врятувати команду від вильоту, залишив свою посаду та повернувся до Сполучених Штатів.

ПФК "Львів" 21 травня програв матч проти ФК "Рух" і таким чином втратив теоретичні шанси на те, щоб залишитись в УПЛ. Львівська команда має зіграти в травні ще два поєдинки з "Чорноморцем" та "Інгульцем". Останній поєдинок команди ПФК "Львів" проти ФК "Колос" у Прем’єр-лізі запланований на 3 червня. Однак, за інформацією "Футбол TIME" він не відбудеться, адже команда не поїде на цю зустріч.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що італійський інсайдер Фабріціо Романо вказав на нового тренера збірної України з футболу. За словами журналіста угода вже підписана з УАФ і невдовзі відбудеться офіційне оголошення.

Також "Коментарі" писали про ФІФА, яка показала логотип ЧС 2026 року. Вболівальники нещадно критикують та говорять, що можуть зробити кращий через будь-який сучасний застосунок редагування зображень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

так

22 травня 2023, 19:32

я памятаю молоде київське Динамо в в білих труселях. Грали за гру. зараз тільки бабло власникам,такі собі пінчери на поводку)) розігнать нах,нехай йдуть працювати))


Новини