Головна Новини Спорт футбол Відоме ім'я нового тренера збірної України: угода підписана - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Відоме ім'я нового тренера збірної України: угода підписана - ЗМІ

Італійський інсайдер Фабріціо Романо вказав на нового тренера збірної України з футболу.

18 травня 2023, 14:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Популярний інсайдер Фабріціо Романо оголосив, що незабаром новим тренером України стане Сергій Ребров. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter італійського журналіста.

Відоме ім'я нового тренера збірної України: угода підписана - ЗМІ

Збірна України отримала нового головного тренера. Фото з відкритих джерел

Фабріціо Романо сповістив, що угода між УАФ та футбольним тренером Сергієм ребровим вже підписана і наразі очікується його представлення як головного тренера збірної України.

"Незабаром новим головним тренером збірної України стане Сергій Ребров — угода підписана", — коротко сповістив інсайдер та додав, що скоро інформацію представлять офіційно.

Збірну України до 2021 року тренував Андрій Шевченко, який несподівано покинув цю посаду. УАФ довго визначалась з наступним тренером і одним з головних кандидатів був Сергій Ребров. Однак український тренер мав контракт з футбольним клубом "Аль-Айн" з ОАЕ. Наразі УАФ тимчасово призначила виконувачем обов'язків тренера збірної України Руслана Ротаня, який цю посаду обіймає з березня 2023 року.

Нагадаймо, що саме Фабріціо Романо вказує з великою точністю трансфери та інші футбольні новини. Зокрема італійський журналіст одним з перших сповістив, що Михайло Мудрик перейде в "Челсі", а не "Арсенал", як вважалось раніше.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про скандальні заяви після повернення росіян до міжнародних змагань. Президент Міжнародної федерації дзюдо Маріус Візер пояснив присутність російських спортсменів на міжнародних змаганнях тим, що так рятується життя людей в Україні та Росії.

Також "Коментарі" писали, що російська тенісистка відреагувала на українку, яка не потиснула їй руку після матчу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини