Головна Новини Спорт футбол ФІФА показала логотип ЧС 2026 року: вболівальники нещадно критикують
commentss НОВИНИ Всі новини

ФІФА показала логотип ЧС 2026 року: вболівальники нещадно критикують

Футбольні фанати критикують нове лого ФІФА: "У вас є 3 роки, щоб це виправити....", "Я можу створювати кращі логотипи за допомогою сторіс Instagram".

18 травня 2023, 16:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після чемпіонату світу в Катарі наприкінці 2022 року ФІФА почала підготовку до чемпіонату світу 2026 року, який пройде в США, Канаді та Мексиці. Президент організації Джанні Інфантіно представив логотип ЧС 2026 року в Лос-Анджелесі, чим викликав шквал негативних відгуків від фанатів футболу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter футбольної організації.

ФІФА показала логотип ЧС 2026 року: вболівальники нещадно критикують

Президент ФІФА Джанні Інфантіно. Фото з відкритих джерел

Чемпіонат світу з футболу в США, Канаді та Мексиці буде багато в чому новітнім. Вперше в історії в турнірі візьмуть участь 48 збірних, а матчі проходитимуть аж на 16 аренах. Також нововведення зазнав і логотип. На цьому вперше в історії зображено справжній трофей і рік проведення турніру.

У ФІФА пояснюють, що цей дизайн дозволяє відобразити унікальність кожного господаря, створюючи впізнавану структуру бренду на довгі роки.

"Це момент, коли три країни та цілий континент спільно кажуть: "Ми об’єдналися, щоб вітати світ і організувати найбільший, найкращий та найінклюзивніший чемпіонат світу з футболу в історії". Турнір дозволить кожній країні-господарю та команді-учасниці вписати власну сторінку в книги історії чемпіонату світу, і цей унікальний бренд є важливим кроком на шляху до 2026 року", — сказав Інфантіно.

ФІФА показала логотип ЧС 2026 року: вболівальники нещадно критикують - фото 2

Однак реакція вболівальників футболу була критична. Багато хто в коментарях запропонував власні версії логотипа та вказав на жахливий варіант від ФІФА.

"Це… жалюгідно"; "Я можу створювати кращі логотипи за допомогою сторіс Instagram"; "Жахливо"; "У вас є 3 роки, щоб це виправити...."; "Ймовірно, комусь заплатили десятки тисяч, щоб розробити це"; "Цей логотип відображає західне бачення естетичного, бездушного мінімалізму, огидного постмодернізму".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Фабріціо Романо вказав ім'я нового тренера збірної України з футболу.

Також "Коментарі" писали про повернення росіян до міжнародних змагань та скандальні заяви, де йшлося що так організатори турніру захищають життя людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини