Головна Новини Спорт футбол Під час футбольного матчу на поле вибіг чоловік з написом Save Ukraine (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час футбольного матчу на поле вибіг чоловік з написом Save Ukraine (ФОТО)

На Чемпіонаті світу в Катарі під час футбольного матчу вибіг активіст з кількома важливими повідомленнями, які були написані на його футболці та прапорі.

29 листопада 2022, 20:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Італійський футболіст та громадський активіст Маріо Феррі, заявив, що востаннє пробіг по ігровому полю та надіслав важливі повідомлення. Феррі вибіг на футбольне поле з написами на футболці Save Ukraine, Respect for Iranian women та прапором веселки в руках. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram сторінку Маріо Феррі.

Під час футбольного матчу на поле вибіг чоловік з написом Save Ukraine (ФОТО)

Маріо Феррі з написом Save Ukraine. Фото: з відкритих джерел

Інцидент стався на Чемпіонаті світу в Катарі під час матчу між збірними Португалії та Уругваю. Чоловік вибіг на футбольне поле, чим зупинив поєдинок. З часом Феррі опублікував повідомлення в соціальній мережі Instagram де пояснив причини свого вчинку.

Активіст Маріо Феррі написав, що це був його "останній танець" на футбольному полі, і він своїми діями надіслав важливі повідомлення, які турбували його останні місяці.

Також італієць розбив своє повідомлення на три пункти. В першому, Феррі наголосив про жінок в Ірані, які страждають, в другому пункті футболіст розкритикував ФІФА за те, що вони заборонили кольорові капітанські пов’язки. Третій пункт стосується України.

Save Ukraine. Я був місяць на війні в Києві добровольцем і бачив, як страждають ті люди, — написав Маріо Феррі.

У кінці італієць подякував усім за повідомлення підтримки, які почали надходити до нього, а також додав, що "порушення правил з добрими намірами ніколи не буде злочином".

Маріо Феррі виступав за кілька клубів в Італії, Йорданії, на Сейшелах та Індії. Після повномасштабного вторгнення футболіст опинився в Польщі, де орендував авто та перевозив українців, які втікали від війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Катар хоче внести Португалію до чорного списку країн.

Також "Коментарі" писали про те, чому футболісти стають на одне коліно перед матчами на Чемпіонаті світу в Катарі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини