Головна Новини Спорт футбол Перший гучний зимовий трансфер: хавбек “Наполі” переїде до Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший гучний зимовий трансфер: хавбек “Наполі” переїде до Німеччини

Сума трансферу склала понад 20 мільйонів євро

27 грудня 2023, 19:07
Поділіться публікацією:

Півзахисник “Наполі” Еліф Елмас офіційно перейшов до німецького “РБ Лейпциг”. Контракт із 24-річним футболістом збірної Північної Македонії був підписаний до літа 2028 року. Про це повідомляє портал Transfermarkt.

Перший гучний зимовий трансфер: хавбек “Наполі” переїде до Німеччини

Елмас під час матчу. Фото з відкритих джерел

Сума трансферу

Як повідомляє джерело сума трансферу, яку німці заплатили за хавбека “Наполі” сягає 20 мільйонів євро та ще 5 мільйонів в якості бонусів. Македонець приєднався до “Наполі” літом 2019 року. У нинішньому сезоні на його рахунку 2 голи в 16 матчах у всіх турнірах у складі чемпіонів Італії. 

Перший гучний зимовий трансфер: хавбек “Наполі” переїде до Німеччини - фото 2

Гол Україні

Вболівальники збірної України мають пам’ятати Еліфа Елмаса по матчах з командою Сергія Реброва у кваліфікації на чемпіонат Європи. В першому матчі, що проходив у Скоп’є, він забив другий гол Північної Македонії у ворота Анатолія Трубіна, проте потім Україна зробила “камбек” та виграла 3:2. 

Більше спортивних новин

Читайте також, що в головного тренера мадридського “Реала” Карло Анчелотті є приємний “головний біль”, щодо позиції основного воротаря команди. Адже, що Кепа, що Лунін гарно показали себе у цьому сезоні та саджати на лаву запасних це дуже важкий вибір. Тому наставник “вершкових” вирішив проводити ротацію між ними в другій половині сезону.

Нагадаємо, що портал Transfermarkt провів оновлення трансферної вартості гравців іспанської Ла Ліги. Рейтинг найдорожчих гравців, футболістів, що найбільш додали в ціні та найбільше подешевшали, дивіться в матеріалі “Коментарів”. 

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини