Головна Новини Спорт футбол Перша результативна дія Малиновського за Дженоа принесла перемогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша результативна дія Малиновського за Дженоа принесла перемогу

Команда Маліновського здобула першу перемогу за чотири тури

28 жовтня 2023, 00:40
Поділіться публікацією:

В першому матчі 10 туру італійської Серії А зустрічались “Дженоа” та “Салернітана”. В стартовому складі генуезців вийшов і українець Руслан Маліновський, який допоміг своїй команді здобути перемогу, передають “Коментарі”.

Перша результативна дія Малиновського за Дженоа принесла перемогу

Маліновський під час матчу. Фото з відкритих джерел

Матч двох колективів із нижньої частини турнірної таблиці видався не надто видовищним. За весь матч команди награли лише на один забитий м’яч. На 35 хвилині зустрічі Руслан Маліновський віддав передачу в центрі поля між лініями відрізавши одразу декілька гравців. Цим скористався Альберт Гудмундссон, який отримавши пас, пройшов по центру та не входячи у штрафний майданчик класно пробив низом в дальній кут воріт гостей. 

Гра в підсумку так і закінчилася 1:0 на користь “Дженоа”. Маліновський був замінений на 59 хвилині. Це була його перша результативна дія у складі італійського клубу. Від Whoscored Руслан отримав оцінку 6,6.

Варто зазначити, що для команди Маліновського це була перша перемога в чотирьох останніх матчах. Після 10 турів “Дженоа” (до результатів матчів вихідних) розташовується на 13 сходинці. Наступний матч команда з Генуї проведе вдома 1 листопада в Кубку Італії проти “Реджани”.

“Коментарі” також писали, що в Саудівській професійній лізі пройшло оновлення ринкової вартості гравців. До топу футболістів, які найбільше втратили увійшли такі зірки, як Карім Бензема, Неймар та Сергій Мілінковіч-Савіч.

Читайте також, що півзахисник іспанської “Жирони” Віктор Циганков влітку може змінити клуб, але не чемпіонат. В трансфері українця зацікавлена каталонська Барселона та особисто головний тренер Хаві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини