Головна Новини Спорт футбол Українець може перейти до Барселони: його гра зацікавила особисто Хаві
commentss НОВИНИ Всі новини

Українець може перейти до Барселони: його гра зацікавила особисто Хаві

Віктор Циганков своєю грою зацікавив декілька європейських топклубів

27 жовтня 2023, 14:59
Поділіться публікацією:

Півзахисник іспанської “Жирони” Віктор Циганков влітку може змінити клуб, але не чемпіонат. В трансфері українця зацікавлена каталонська Барселона та особисто головний тренер Хаві. Про це повідомляє портал Fichajes.net передають “Коментарі”.

Українець може перейти до Барселони: його гра зацікавила особисто Хаві

Циганков на тренуванні. Фото з відкритих джерел

Як зазначає джерело, Барселона почала уважно стежити за Віктором, особливо після того, як ним зацікавились інші європейські гранди. Так в ЗМІ поширювалася інформація про інтерес до українця з боку мюнхенської “Баварії”, яка планує посилити конкуренцію в атаці для Лероя Сане та Сержа Гнабрі.

Головному тренеру “Барси” Хаві Ернандесу подобається гра українця та він хоче підписати Циганкова. Таким чином, каталонський клуб хоче перехопити футболіста в мюнхенців та увійти в наступний сезон 2024/2025 із Віктором у складі. Також повідомлялося, що “Жирона” хоче отримати за гравця близько 30 мільйонів євро, адже 50% прав на гравця належить київському “Динамо”. 

Нагадаємо, що минулої зими Циганков перейшов до “Жирони” з “Динамо” за 5 мільйонів євро. За пів сезону 2022/23 українець зіграв 19 матчів забив 3 м’ячі та віддав 6 результативних передач. В цьому сезоні Віктор зіграв у восьми матчах в яких відзначився одним голом та одним асистом.   

Читайте також, сьогодні в чемпіонаті Іспанії відбудеться лише один матч, але дуже важливий з огляду на боротьбу за першу сходинку. “Жирона” Циганкова та Довбика вдома прийматиме “Сельту” та в разі перемоги зможе знову очолити таблицю Ла Ліги, передають “Коментарі”.

“Коментарі” також писали, що в іспанській Ла Лізі на “Местальї” відбувся заключний матч 10 туру між “Валенсією” та “Кадісом”. В ньому взяв участь й Роман Яремчук, який вийшов з лави запасних на 75 хвилині зустрічі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини