Головна Новини Спорт футбол "Падло українського народу": Алієв розповів, кого із задоволенням зарізав би
commentss НОВИНИ Всі новини

"Падло українського народу": Алієв розповів, кого із задоволенням зарізав би

Колишній український футболіст розкритикував популярного спортсмена, який знаходиться в Росії.

26 жовтня 2023, 11:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній гравець Динамо та збірної України Олександр Алієв різко висловився про футболіста Анатолія Тимощука, якого назвав зрадником та "падлом українського народу". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Алієва для Дмитра Гордона.

"Падло українського народу": Алієв розповів, кого із задоволенням зарізав би

Колишній український футболіст Олександр Алієв. Фото з відкритих джерел

Олександр Алієв розповів, що Тимощук під час ігор за національну збірну показував свою патріотичність, а з моменту вторгнення продовжує знаходитись в Росії, де отримує гроші.

"Тимощук отримує гроші від Газпрому і сидить собі в Пітері – все в нього добре. Отримав румунське громадянство. А коли грав за збірну, малював прапорці та гімн співав", — говорить Олександр Алієв.

Колишній футболіст Динамо продовжив критикувати Анатолія Тимощука. Алієв зауважив, що батько Тимощука пішов у ТРО, а той продовжує працювати на Росію.

"Раніше він був символом українського футболу. Нині ж він падло українського народу. Людина дуже любить гроші. Ця людина зрадила своїх батьків, народ та країну, за яку він виступав", — говорить Алієв та називає Тимощука "гівном" для якого тепер рідна країна – це Росія.

У підсумку Алієв пригрозив, що може зарізати Анатолія Тимощука за зраду українського народу.

"Може, колись ми з ним зустрінемося. Я б його з задоволенням зарізав би. Чесно говорю. Я ненавиджу зрадників, а ця особа зрадила 40 мільйонів людей", — пригрозив Алієв Тимощуку.

Нагадаємо, що Анатолій Тимощук неодноразово критикувався за своє рішення грати у Росії після 2014 та 2022 року. У січні 2023 року Тимощук за рішенням РНБО перебуває під санкціями та позбавлений усіх нагород за антиукраїнську позицію

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за словами Олександра Алієва колишня зірка "Динамо" Артем Мілевський у важкому стані в лікарні.

Також "Коментарі" писали, що пішов із життя відомий футболіст.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини