Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Пішов із життя відомий футболіст
commentss НОВИНИ Всі новини

Пішов із життя відомий футболіст

Більшу частину своєї клубної кар'єри він відіграв у складі "Манчестер Юнайтед"

21 жовтня 2023, 19:58
Поділіться публікацією:

У віці 86 років помер чемпіон світу з футболу 1966-го року та володар "Золотого м'яча" Боббі Чарльтон. Про це повідомляють "Коментарі".

Пішов із життя відомий футболіст

Боббі Чарльтон

Значну частину своєї кар'єри він грав за Манчестер Юнайтед. У своїй заяві з приводу смерті "одного з найбільших і найулюбленіших гравців в історії нашого клубу" англійці наголосили:

"Він був героєм для мільйонів не тільки в Манчестері чи Великій Британії, а й скрізь, де грають у футбол по всьому світу", — заявила прес-служба "Манчестер Юнайтед". У клубі згадують його, як "як гіганта гри".

За "Манчестер Юнайтед" Чарльтон грав із 1956 по 1973 рік. До 2017 року Чарльтон був найкращим бомбардиром в історії клубу з 249 забитими м'ячами, поки цю позицію не зайняв Уейн Руні. У своїй футбольній кар'єрі Чарльтон також захищав кольори англійського "Престона", ірландського "Уотерфорда", а також грав за австралійські клуби "Ньюкасл КБ Юнайтед", "Перт" та "Блектаун Сіті". Професійну кар'єру він завершив у 1980 році. Чарльтон є одним із дев'яти гравців, які перемагали у чемпіонаті світу, Кубку чемпіонів чи Лізі чемпіонів та у голосуванні за "Золотий м'яч" — приз найкращому футболісту року за версією журналу France Football.

Тим часом, Байден закликав ЦАХАЛ відмовитися від вторгнення в Газу. Адміністрація лідера США прокоментувала заяву Байдена про те, що Ізраїль має відкласти запланований наступ на ХАМАС.

Відомий російський пропагандист вибачився. Володимир Соловйов вибачився перед російським МЗС і його прес-аташе Марією Захаровою.

А в УЄФА заступилися за Путіна: за що оштрафували Литву. УЄФА оштрафував Литву за антипутинські кричалки вболівальників, але у збірній вже дали сильну відповідь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини