Головна Новини Спорт футбол Колишня зірка "Динамо" Артем Мілевський у важкому стані в лікарні – Алієв
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишня зірка "Динамо" Артем Мілевський у важкому стані в лікарні – Алієв

Олександр Алієв розповів, що Артем Мілевський у важкому стані знаходиться в лікарні.

25 вересня 2023, 14:27 comments3861
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Артема Мілевського поклали в лікарню, де колишній футболіст "Динамо" перебуває вже п’ятий день. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву ексзахисника "Динамо" Олександра Алієва.

Колишня зірка "Динамо" Артем Мілевський у важкому стані в лікарні – Алієв

Артем Мілевський та Олександр Алієв. Фото з відкритих джерел

В опублікованому відео Алієв повідомив про ситуацію, яка сталась з Артемом Мілевським. За слова футболіста Мілевський перебуває у важкому стані.

"Слава богу, вдалося його покласти до лікарні. Він уже протягом 5 днів там. Стан, звісно, ​​дуже важкий", — заявив Олександр Алієв та додав, що лікарі борються за життя Мілевського.

У відео колишній партнер Мілевського по футбольному клубу "Динамо" висловив вдячність Ігорю Суркісу, який взяв на себе усі лікарняні витрати. Щодо причини потрапляння в лікарню чи більш детальної інформації про стан Артема Мілевського Алієв не повідомляв, однак наголосив, що уразі зміни ситуації він сповістить громадськість.

"Яка буде ситуація — я вам повідомлятиму. Я до нього їжджу та відвідую його у лікарні постійно", — сказав Алієв.

Нагадаємо, що Артем Мілевський грав у "Динамо" з 2002 по 2013 роки. Нападник провів за столичну команду 178 матчів у яких забив 57 голів. Після "Динамо" Мілевський також виступав за такі клуби, як "Хайдук", "Спліт", "Тосно", "Кішварда", "Конкордія" та інші. Останній професійний клуб Мілевського був "Минай". Футболіст за свою кар’єру неодноразово потрапляв у скандали, зокрема і в ДТП у нетверезому стані.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли, що в УЄФА прийняли рішення щодо Росії. Стало відомо, коли країна-агресор повернеться у світовий футбол



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини