Головна Новини Спорт футбол Клопп відповів, чому досі залишається у «Ліверпулі»
commentss НОВИНИ Всі новини

Клопп відповів, чому досі залишається у «Ліверпулі»

Тренер Ліверпуля Юрген Клопп пояснив, чому попри погані результати команди цього сезону від досі залишається в команді.

3 квітня 2023, 20:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп відповів на питання журналістів, чому досі залишається у кріслі менеджера англійської команди. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посилання на The Guardian.

Клопп відповів, чому досі залишається у «Ліверпулі»

Тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп. Фото з відкритих джерел

Юрген Клопп на пресконференції перед матчем АПЛ з "Челсі" відповів на запитання журналістів. Німецький наставник прокоментував останні звільнення тренерів у чемпіонаті та розповів про свою ситуацію.

"Я не можу це пояснити, якщо чесно. Я усвідомлюю той факт, що сиджу тут через минуле, а не через те, що ми зробили цього сезону. Якби це був мій перший сезон, він був би трохи іншим. Так, у нас є розумні власники, які знають ситуацію. Краще запитайте їх, чому я тут зараз", — сказав Клопп.

Далі журналісти запитали у англійського тренера, чому клуби останнім часом так швидко змінюють тренерів. Юрген Клопп пояснює це невдачею на футбольному полі та додав, що "Ліверпуль" у цьому сезоні також у цьому списку. Також у тренера Ліверпуля запитали, чи боїться він звільнення.

"Ні, але я не думаю, що Грем боявся. Не треба боятися. Я тут, щоб працювати. Я тут не як оберіг на стінах будинку. Я тут, щоб працювати, я знаю це на 100%. У моїй голові немає нічого іншого", — говорить Юрген Клопп.

Нагадаймо, що нещодавно в АПЛ звільнили головного тренера команди "Челсі" Грема Поттера. Саме в цьому клубі виступає український футболіст Михайло Мудрик. Також свою посаду залишив Брендан Роджерс, який тренував "Лестер".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ярмоленко відповів чи достатній рівень "русофобії" у гравців збірної України.

Також "Коментарі" писав, що  Буффон неочікувано розповів про найгірше рішення в житті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини