Головна Новини Спорт футбол Незабаром у мадридському "Атлетіко" відбудуться зміни
commentss НОВИНИ Всі новини

Незабаром у мадридському "Атлетіко" відбудуться зміни

"Матрасників" чекають великі зміни

17 лютого 2022, 19:35
Поділіться публікацією:

Мадридський "Атлетіко" незабаром може змінити головного тренера. Як повідомляє сайт Фандей, керівництво "матрацників" досі не дало відповіді Дієго Сімеоне щодо продовження контракту на посаду головного тренера.

Незабаром у мадридському "Атлетіко" відбудуться зміни

"Атлетіко" Мадрид - фото із відкритих джерел

Частина босів "Атлетіко" підтримала пошук нового тренера для клубу. Чемпіони Іспанії вже наглядали для себе нового тренера і мають намір розпочати з ним переговори.

При цьому керівництво мадридського клубу не дали відповіді Сімеоне, який запросив у них інформацію щодо свого майбутнього у команді. Видання резюмує, що аргентинський тренер почувається нервовим та скривдженим.

Крім того, є кілька спеціалістів, які самі запропонували свої послуги "матрацникам". Їхні проекти збираються доглянути наприкінці сезону.

Варто зазначити, що Сімеоне очолює мадридський "Атлетіко" вже понад десять років (з 2011 року). За більш ніж 10 років мадридський клуб виграв два чемпіонати Іспанії, кубок та суперкубок країни, дві Ліги Європи, двічі став володарем Суперкубку Європи та ще два рази грав у фіналі ЛЧ. Контракт 51-річного тренера з червоно-білими діє до червня 2024 року.

На сьогоднішній момент "Атлетіко" переживає кризу позитивних результатів, оскільки нещодавно програв Барселоні (2:4), йде на п'ятому місці Ла Ліги, вилетів із Кубка та Суперкубку Іспанії, але продовжують боротьбу у ЛЧ, де на стадії 1/8 зіграє з Манчестер Юнайтед (23 лютого).

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв, що жіноча українська збірна з футболу здивувала всіх на міжнародному турнірі в Туреччині. Крім того, портал розповідав, скільки заробляють українські футболісти у Прем'єр-лізі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини