Головна Новини Спорт футбол Неймовірний план Роналду. Його колега розкриває подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймовірний план Роналду. Його колега розкриває подробиці

Один з найкращих футболістів сучасності переживає справжню кризу у 2022 році, про те за словами колеги португальця Роналду має неймовірний план і поки не збирається завершувати кар'єру.

22 грудня 2022, 14:35 comments1460
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Португальський футболіст Кріштіану Роналду виступає вже понад 20 років на професійному рівні і досі не думає про завершення кар’єри. Колега Роналду англійський футболіст Ріо Фердинанд розповів про плани 37-річного гравця на майбутнє. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Bild.

Неймовірний план Роналду. Його колега розкриває подробиці

Португальський футболіст Кріштіану Роналду. Фото: з відкритих джерел

Після скандального інтерв’ю в якому Роналду розкритикував Манчестер Юнайтед англійський клуб припинив з ним співпрацю, а невдалий Чемпіонат світу поставив під сумнів подальше продовження кар’єри для португальця. 37-річний гравець досі не має клубу, а бажання повернутись в Реал, за повідомленнями видання Marca ймовірно не відбудеться. Наразі футболіст перебуває в Дубаї, де обмірковує своє майбутнє.

Колишній одноклубник Роналду Ріо Фердинанд поділився загалу планами на майбутнє португальця.

"Ми спілкувалися, обмінювалися повідомленнями. Він спокійний, тренується. Він готується до наступного етапу", — сказав англієць.

Крім того, португалець хоче зіграти на Євро-2024 у Німеччині, а потім і на ЧС-2026, коли йому виповниться 41 рік. Це буде шостий чемпіонат світу та шостий чемпіонат Європи для Роналду. Португалець вигравав ЧЄ у 2016 році, проте ЧС так і не підкорився Роналду. Тим більше, що його головний конкурент Мессі зміг виграти футбольний трофей у 2022 році.

Більшість вважали, що це буде останній ЧС світу для Кріштіану Роналду, проте виявляється футболіст ще не думає над завершенням кар’єри в збірній в якій він зіграв рекордні 196 раз.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про початок кінця для Роналду. Подія, яка сталась вперше за 13 років.

Також "Коментарі" писали про рекорд українського футболіста з яким змогли зрівнятись на останньому чемпіонаті світу в Катарі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини