Головна Новини Спорт футбол Андрій Шевченко пережив напад росіян. Українець розповів про жахливі моменти
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Шевченко пережив напад росіян. Українець розповів про жахливі моменти

Українська легенда футболу Андрій Шевченко був неподалік від атак російських безпілотників. Зірка футболу розповіла про свої відчуття

17 грудня 2022, 20:05 comments1398
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Андрій Шевченко пережив хвилини жаху. Неподалік від українського футболіста сталась російська атака безпілотником. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Шевченка для видання SkySports.

Андрій Шевченко пережив напад росіян. Українець розповів про жахливі моменти

Шевченко пережив атаку дронів. Фото: з відкритих джерел

Легенда українського футболу Андрій Шевченко, перебуваючи в столиці став свідком російського авіаудару безпілотниками. Мета таких дій росіян — це знищення критичної інфраструктури Києва. Українець відчув на собі силу потужного удару, коли прямував на зустріч з президентом України Володимиром Зеленським.

"Я був дуже близько… це сталося приблизно за 2 км від мене. Як ми всі знаємо, росіяни намагаються вразити критичну інфраструктуру. Відчуття вибуху було дуже сильним", — сказав Шевченко в інтерв’ю SkySports.

Британські журналісти запитали колишнього гравця "Челсі" та "Мілана" про те, на скільки страшно перебувати в зоні уражень і чи боїться українець.

"Коли я переїжджаю в зону бойових дій, я знаю, що це може статися", — відповів Шевченко.

Також український футболіст зізнався, що попри численні проблеми, війна об’єднала українців.

"Це неймовірне відчуття, коли ти йдеш туди. Люди страждають, але вони дуже згуртовані. Ми знаємо, що нам робити. Ми знаємо, як вижити, і ми знаємо, що повинні залишатися єдиними", — сказав володар "Золотого м'яча".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про ФІФА. Футбольна організація відхилила прохання президента України.

Також "Коментарі" писали про неспокійну ніч в Європі, в наслідок дій футбольних фанатів стались численні заворушення та одна людина загинула.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини