Головна Новини Спорт футбол Нападник "Баварії" має намір змінити клуб: у пріоритеті "Реал"
commentss НОВИНИ Всі новини

Нападник "Баварії" має намір змінити клуб: у пріоритеті "Реал"

На рахунку Левандовського 25 голів у 20 матчах

1 грудня 2021, 21:25
Поділіться публікацією:

Польський форвард Баварії Роберт Левандовскі має намір змінити клубну прописку найближчим літом, повідомляє fanday.net.

Нападник "Баварії" має намір змінити клуб: у пріоритеті "Реал"

Роберт Левандовський - фото з відкритих джерел

33-річний нападник хоче піти з "Баварії" та попросив свого агента Піні Захаві провести переговори з потенційно зацікавленими у його послугах клубами.

Іспанські засоби масової інформації пишуть, що агент уже зв'язувався з мадридським "Реалом", оскільки з "вершковими" Левандовськи вже вів переговори, проте тоді польський нападник вирішив залишитись у німецькій Бундеслізі. Тому Мадрид сьогодні вважається для нього найкращим місцем для продовження кар'єри.

Наразі контракт одного з найкращих бомбардирів "Баварії" діє до літа 2023 року. У клубі поляк майже сім років. Його вартість (відповідно до Transfermarket) становить 60 млн. євро. Вже цього сезону на рахунку Левандовського 25 голів у 20 матчах.

Варто зазначити, що у понеділок, 29 листопада, у Парижі відбулася щорічна церемонія вручення нагород найкращим футболістам світу. На ній більшість фахівців вважали, що головний приз "Золотий м'яч" має дістатися саме Роберту Левандовськи. Але, на жаль, не склалося. Він програв аргентинському нападнику Ліонелю Мессі. Поляку дісталося лише друге місце та приз "Найкращий бомбардир року".

Також, у матчі 5-го туру ЛЧ між київським "Динамо" та мюнхенською "Баварії" (1:2), Левандовський став автором одного з найкращих голів туру.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що українці вперше в історії візьмуть участь у столітніх автоперегонах. Також "Коментарі" писали, коли відбувся перший офіційний міжнародний футбольний матч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини