Головна Новини Спорт футбол На кого рівняється кращий гравець Євро-2020 Джанлуїджі Доннарумма
commentss НОВИНИ Всі новини

На кого рівняється кращий гравець Євро-2020 Джанлуїджі Доннарумма

Молодий голкіпер розповів про свого кумира і поділився словами радості з уболівальниками

12 липня 2021, 09:17
Поділіться публікацією:

Молодий воротар італійської збірної Джанлуїджі Доннарумма, який наразі перебуває в статусі вільного агента, отримав нагороду кращого гравця Чемпіонату Європи 2020 року. Про це повідомляє Gazzetto dello Sport.

На кого рівняється кращий гравець Євро-2020 Джанлуїджі Доннарумма

Джанлуїджі Доннарумма - фото з відкритих джерел

Голкіпер національної команди Італії запевнив, що після швидкого пропущеного гола він і його товариші навіть не думали здаватися.

"Це був видатний матч. Ми грали фантастично й не здалися ні на дюйм. Ми зробили перемогу з нуля. Ми прекрасна команда, і ми заслужили цей успіх. Швидкий гол міг вибити нас з колії, але ми завжди обережні та ніколи не здаємося", — прокоментував перемогу не Чемпіонаті Європи в фіналі проти Англії на "Уемблі" Джанлуїджі Доннарумма.

Також талановитий воротар розповів журналістам про свого спортивного кумира, на якого намагається рівнятися у своїй кар'єрі.

"Чи подобається мені Буффон? Він залишається найкращим з усіх, я завжди намагаюся бути на нього схожим. Подивимося, як складеться моя кар'єра", — додав Доннарумма.

Нагадаємо, що капітан італійської збірної Джордіжо К'єлліні похвалив свого голкіпера і заявив, що його команда перейшла від ери Джіджі (Буффон, — прим. ред.) до епохи Джіджіо. Реакцію на перемогу Італії від найбільш вікового дуету захисників у Європі Леонардо Бонуччі та Джордіжо К'єлліні дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Додамо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2. До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем Чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини