Головна Новини Спорт футбол На базі римського "Лаціо" сталася гучна подія
commentss НОВИНИ Всі новини

На базі римського "Лаціо" сталася гучна подія

У гості до римського клубу прийшли три сотні фанатів

3 лютого 2022, 20:30
Поділіться публікацією:

У четвер, 3 лютого, триста тифозі римського "Лаціо" відвідали клубну базу. Як повідомляє terrikon.com, уболівальники "лаціалі" таким чином продемонстрували знак протесту проти президента Клаудіо Лотіто. Фанати висловили своє невдоволення відсутністю серйозних придбань у цьому зимовому трансферному вікні. Тренер "Лаціо", Мауріціо Саррі хотів придбати як мінімум трьох нових гравців, які могли б закрити проблемні позиції – центрального нападаючого, центрального захисника та центрального півзахисника, але взяли лише крайнього нападника Джованні Кабрала.

На базі римського "Лаціо" сталася гучна подія

Римські тифозі "Лаціо" - фото із відкритих джерел

Ультрас вивісили плакат із написом: "Чергова посередня трансферна кампанія, Лотіто, ти не на рівні цього клубу".

Також став відомий той факт, що Мауріціо Саррі, виявляється, теж дуже розчарований роботою керівництва клубу. Як раніше повідомляв Корр'єро делло Спорт, тренер та його помічники навіть не знали, хто такий майбутній Кабрал, тоді як директор Іглі Таре доопрацьовував угоду з Лісабонським "Спортінгом".

Тим часом, наставник команди вирішив підняти настрій гравцям та запросив їх усіх на вечерю до елітного рибного ресторану за свій рахунок.

Варто зазначити, що римське "Лаціо" посідає лише восьме місце у турнірній таблиці Серії А. Вже за тиждень підопічні Саррі зіграють у чвертьфіналі Кубка Італії проти "Мілана".

Раніше портал "Коментарі" розповідав про футбольну трагедію, яка сталася в Єгипті, рівно десять років тому. Крім того, інформаційний портал повідомляв, що перший володар "Золотого м'яча" Стенлі Метьюз отримав свій приз у віці 45 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини