Головна Новини Спорт футбол Мессі довів журналіста до сліз в прямому ефірі: в чому причина (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мессі довів журналіста до сліз в прямому ефірі: в чому причина (ВІДЕО)

На думку багатьох, остання перемога на Чемпіонаті світу з футболу 2022 року зробила Лео Мессі найбільшим футболістом усіх часів.

24 грудня 2022, 05:35
Поділіться публікацією:

У соцмережі потрапили зворушливі кадри, на яких видно, як аргентинський журналіст не може стримати сліз та починає плакати у прямому ефірі. Як виявилося, у такий спосіб чоловік відреагував на слова відомого футболіста, капітана збірної Аргентини з футболу Ліонеля Мессі.

Мессі довів журналіста до сліз в прямому ефірі: в чому причина (ВІДЕО)

Лео Мессі/ Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що Лео Мессі записав аудіо-повідомлення для журналіста Ернана Кашарі, який написав докладну статтю про тернистий шлях футболіста — від юності до Перемоги на чемпіонаті світу з футболу 2022 року. та світогляду.

"Привіт, я бачив, що ти написав про мене матеріал і я був щасливий це читати. Ця стаття зворушила мене, тому що її сенс дуже глибокий і вірний. Я хотів передати тобі привіт і сказати спасибі. Ти змусив мене плакати, я хочу, щоб ти знав це. Обіймаю і ще раз дякую”, каже на записі Мессі.

Почувши ці зворушливі слова, журналіст не зміг стримати емоцій і розплакався.

Нагадаємо: результат фінального матчу Чемпіонату світу з футболу 2022 року в Катарі між збірними Франції та Аргентини вирішила серія пенальті, в результаті якої головний приз дістався аргентинцям. У неймовірному та драматичному фіналі Аргентина перемогла збірну Франції з рахунком 4:2.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Кріштіану Роналду першим у світі набрав рекордну кількість передплатників у Instagram. Варто зазначити, що Кріштіану Роналду не звикати до таких значних перемог. У спорті він досяг неймовірних висот і став володарем таких звань, як Найкращий бомбардир в історії футболу, найрезультативніший футболіст на рівні збірних, а також іспанського клубу "Реал Мадрид".

Читайте також: Що Роналду дістав із трусів і з'їв прямо під час матчу ЧС проти Гани (ВІДЕО). Португальський футболіст своїм вчинком здивував мільйони людей по всьому світу і кожен почав гадати, що ж дістав із трусів спортсмен.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини