Головна Новини Спорт футбол Мати Роналду розповіла, коли футболіст завершить кар'єру
commentss НОВИНИ Всі новини

Мати Роналду розповіла, коли футболіст завершить кар'єру

Також стало відомо, чим знаменитий форвард займеться після завершення кар'єри

28 грудня 2021, 11:08
Поділіться публікацією:

Португальський футболіст, який виступає за англійський клуб "Манчестер Юнайтед", Кріштіану Роналду збирається грати до 40 років. Крім того, стало відомо, чим він планує займатися після завершення кар'єри. Такою інформацією поділилася мати видатного форварда Марія Долореш Авейру, пише УНІАН, посилаючись на The Sun.

Мати Роналду розповіла, коли футболіст завершить кар'єру

Кріштіану Роналду - фото: Reuters

"Я вже питала його, чи хоче він стати тренером, коли завершить професійну кар'єру футболіста. Він сказав мені, що хоче насолоджуватися життям. Кріштіану гратиме до 40 років", – поділилася мати Роналду.

Зазначимо, що нині знаменитому футболісту 36 років. Він є форвардом "Манчестер Юнайтеда" та капітаном збірної Португалії з футболу.

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду відповів на коментарі організатора вручення нагороди "Золотий м'яч" Паскаля Ферре, сказавши, що головний редактор France Football "брехав" про його суперництво з Ліонелем Мессі. Ферре заявив, що єдиною амбіцією форварда "Манчестер Юнайтед" Роналду було піти у відставку з більшою кількістю нагород, ніж Мессі.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що колишнього нападника "Ювентуса" Кріштіана Роналда буде допитано прокуратурою Туріна у справі про фінансові махінації клубу. Слідство зацікавило бонуси португальського футболіста, які клуб виплачував йому вчасно локдауну. Як стало відомо, існують деякі телефонні розмови, в яких керівництво "Ювентуса" говорить про один відомий документ, якого не мало бути й близько. Слідчі ще не знайшли його, а директори клубу нібито так і не змогли пояснити характер угоди з Роналду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини