Головна Новини Спорт футбол Малиновський назвав перевагу збірної України над Англією у матчі Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Малиновський назвав перевагу збірної України над Англією у матчі Євро-2020

Футболіст назвав Англію фаворитом матчу

1 липня 2021, 19:29 comments1514
Поділіться публікацією:

Півзахисник національної української збірної Руслан Малиновський прокоментував майбутню зустріч з британськими футболістами в 1/4 чемпіонату Європи з футболу. Про це пише УНІАН, посилаючись на офіційне повідомлення  УАФ.

Малиновський назвав перевагу збірної України над Англією у матчі Євро-2020

Руслан Малиновський - фото з відкритих джерел

Гравець зазначив, що збірній не варто боятися суперників на полі:

"Англія — дуже хороша команда, яка грає у швидкий футбол. Але ми вже грали проти Франції, Німеччини, Іспанії, у нас є досвід таких матчів. Нам не потрібно боятися, а треба виконувати план на гру. Якщо ми будемо максимально дотримуватися плану і продемонструємо повну самовіддачу, думаю, зможемо досягти результату", — сказав футболіст. 

Руслан Малиновський також назвав перевагу своєї команди. Півзахисник вважає, що національній збірній буде легше тому, що фаворитом матчу є Англія.

"Англія — фаворит нашого матчу, тому на неї буде більший тиск, ніж на нас", — підкреслив футболіст.

Нагадаємо, що Україна здобула перемогу над Швецією з рахунком 2:1. Протистояння між збірними відбулося на стадіоні "Хемпден Парк" у шотландському Глазго. У чвертьфіналі Євро-2020 наші футболісти виступлять проти англійських. Гра відбудеться 3 липня о 22:00 за київським часом. У цьому поєдинку фаворитом серед букмекерів є британські гравці.

Також відомо, що збірна України залишається без нападника на Євро-2020. Нападник Артем Бесєдін більше не зможе виступити за національну команду в рамках Чемпіонату Європи з футболу. Під час поєдинку проти шведів він отримав серйозну травму після грубого порушення правил Маркусом Даніельссоном.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини