Головна Новини Спорт футбол Луческу пропонує російським та українським клубам знову грати між собою
commentss НОВИНИ Всі новини

Луческу пропонує російським та українським клубам знову грати між собою

Румунський фахівець заявив, що ніколи не повернеться працювати до РФ

11 листопада 2023, 12:32
Поділіться публікацією:

Іменитий екс-коуч донецького "Шахтаря" та київського "Динамо" Мірча Луческу прокоментував своє скандальне інтерв'ю російським мас-медіа. Як повідомляє портал "Коментарі", для сайту "football.ua" румунський фахівець заявив, що ніколи не повернеться працювати в РФ, але не бачить нічого поганого в тому, щоб українські та російські футбольні команди знову почали грати між собою.

Луческу пропонує російським та українським клубам знову грати між собою

Мірча Луческу. Фото: із відкритих джерел

Мірча Луческу зазначив, що футбол і війна – це непорівнянні речі, адже неможливо налаштовуватись на гру, коли знаєш, що летять снаряди, ракети, грати доводиться за порожніх трибун.

"Дуже важливо досягти миру та повернутися до нормального життя. Я продовжував жити в Україні всі ці два роки у цій ситуації, і я ніколи не казав, що повернуся до країни-агресора. Ніколи", — сказав Луческу.

Румунський наставник заявив, що він хотів би застати ще той час, коли українські та російські клуби знову почали грати між собою товариські турніри.

Луческу називає чудовим часом той період, коли футбольні клуби з України та РФ грали між собою товариські матчі. На думку тренера, такий час треба повернути і знову поринути у ту атмосферу.

"Я люблю Україну та період роботи в цій країні, але я працював і в Росії, і там у мене були нормальні стосунки. Але далі так просто неможливо", — висловився Мірча Луческу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Італія оголосила заявку на ключові матчі відбору Євро-2024: хто зіграє з Україною.

Також видання "Коментарі" повідомляло – "Жирона" Довбика та Циганкова проти "Райо": де дивитися матч Ла Ліги.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сенс

11 листопада 2023, 13:21

Слова с корнем вырваны из контекста и нажарены на тухлом масле журналюг хайпанутых.


Новини