Головна Новини Спорт футбол Лондонський Арсенал розгромив Шеффілд: як зіграв Зінченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Лондонський Арсенал розгромив Шеффілд: як зіграв Зінченко

Олександр Зінченко отримав високу оцінку за матч

28 жовтня 2023, 22:00
Поділіться публікацією:

В 10 турі Англійської Прем’єр-ліги Арсенал Олександра Зінченка приймав аутсайдера Шеффілд Юнайтед. Особливих проблем в команди Мікеля Артети не виникло. “Коментарі” розібрали найважливіші моменти матчу.

Лондонський Арсенал розгромив Шеффілд: як зіграв Зінченко

Зінченко під час матчу. Фото з відкритих джерел

Хет-трик Нкетіа

Перший тайм матчу між Арсеналом та Шеффілдом видався не надто видовишним. Единий гол в першій половині зустрічі на 28 хвилині забив Едді Нкетіа після передачі Деклана Райса.

А ось в другому таймі Арсенал майже одразу вирішив закрити питання щодо переможця матчу. На 50 та 58 хвилинах, той таки Нкетіа забив свій другий та третій м’ячі в цьому матчі, оформивши хет-трик. А вже під кінець гри рахунок став зовсім розгромним. Спочатку Фабіу Вієйра реалізував одинадцятиметровий, який сам заробив, а вже на 90+6 хвилині Такехіро Томіясу встановив остаточний рахунок зустрічі 5:0. 

Як зіграв Зінченко

Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі та допоміг своїй команді здобути розгромну перемогу. Українець отримав достатньо високу оцінку від Whoscored – 7,4. Наступний матч команди Зінченка пройде на виїзді проти Вест Хема в Кубку Футбольної ліги. Наразі “каноніри” знаходяться на другій позиції в АПЛ поступаючись 2 очками Тоттенхему.

Читайте також, завершився 255 матч в історії протистоянь Реала та Барселони. Ель Класіко, яке проходило на Олімпійському стадіоні в Барселоні, закінчилося перемогою “королівського клубу”. “Коментарі” розібрали найважливіші моменти гри.

“Коментарі” також писали, що відбувся перший матч 11 туру іспанської Прімери між “Жироною” та “Сельтою”. В ньому взяли участь й два українці – Артем Довбик та Віктор Циганков, які допомогли команді здобути перемогу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини