Головна Новини Спорт футбол Беллінгем знову це зробив: шалений “камбек” Реала в Ель Класіко
commentss НОВИНИ Всі новини

Беллінгем знову це зробив: шалений “камбек” Реала в Ель Класіко

Завдяки перемозі в Ель Класіко Реал повертає собі першу позицію в Ла Лізі

28 жовтня 2023, 19:50
Поділіться публікацією:

Завершився 255 матч в історії протистоянь Реала та Барселони. Ель Класіко, яке проходило на Олімпійському стадіоні в Барселоні, закінчилося перемогою “королівського клубу”. “Коментарі” розібрали найважливіші моменти гри.

Беллінгем знову це зробив: шалений “камбек” Реала в Ель Класіко

Беллінгем святкує гол. Фото пресслужба Реал Мадрид

Початок матчу залишився за господарями. Спочатку на 6 хвилині через незлагоджені дії в центрі захисту Реала Ілкай Гюндоган вийшов сам на сам з голкіпером та відправив м’яч у ворота Кепи Аррісабалаги. Вже через 10 хвилин після помилки Тоні Крооса 20-річний Фермін Лопес міг подвоювати перевагу Барселони, але влучив у стійку. В підсумку перший тайм завершився із рахунком 1:0.

В другому таймі Реал помітно додав в агресії та почав вище зустрічати “синьо-гранатових”. Це призвело до кутового на 68 хвилиніпісля якого м’яч потрапив до Джуда Беллінгема, який гарматним пострілом з-за меж штрафного відправив м’яч у ворота тер Штегена. Коли здавалось, що все йде до нічиєї, на 90+2 хвилині Дані Карвахаль виконав напівподачу-напівпростріл у штрафний, де Лука Модріч не зміг обробити м’яч, проте тим самим переправши його до Беллінгема, який чатував на межі воротарського майданчика. Джуд холоднокровно пробив поміж ніг голкіпера Барси. Варто відзначити, що господарі створювали моменти у другому таймі та після другого голу Реала, але відігратися не змогли. В підсумку “королівський клуб” переміг на виїзді 2:1. 

Завдяки перемозі в Ель Класіко Реал повертає собі першу позицію в Ла Лізі. В них однакова кількість очок із Жироною, але через перемогу в очній зустрічі мадридці знаходяться вище. Барселона ж залишається на третій позиції, але вже завтра Атлетіко може обігнати каталонців, якщо виграє свій матч з Алавесом.     

Читайте також, відбувся перший матч 11 туру іспанської Прімери між “Жироною” та “Сельтою”. В ньому взяли участь й два українці – Артем Довбик та Віктор Циганков, які допомогли команді здобути перемогу. Як проходив матч розібрали “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини