Головна Новини Спорт футбол Жирона – лідер Ла Ліги: як зіграли Циганков та Довбик в матчі з Сельтою
commentss НОВИНИ Всі новини

Жирона – лідер Ла Ліги: як зіграли Циганков та Довбик в матчі з Сельтою

Довбик вийшов у стартовому складі Жирони, а Циганков з'явився на заміну в другому таймі

28 жовтня 2023, 01:16 comments1856
Поділіться публікацією:

Відбувся перший матч 11 туру іспанської Прімери між “Жироною” та “Сельтою”. В ньому взяли участь й два українці – Артем Довбик та Віктор Циганков, які допомогли команді здобути перемогу. Як проходив матч розібрали “Коментарі”.

Жирона – лідер Ла Ліги: як зіграли Циганков та Довбик в матчі з Сельтою

Циганков та Довбик святкують гол. Фото з відкритих джерел

Події матчу та лідерство Жирони

У стартовому складі “Жирони” одразу з’явився Артем Довбик, а Віктор Циганков, який вперше потрапив до заявки після травми залишився на лаві запасних. Увесь матч господарі володіли ініціативою, більше били по воротах та тримали у себе м’яч. Проте “Сельта” організовано захищалася та не давала створювати багато небезпечних моментів. На 83 хвилині м’яч взагалі опинився у воротах “Жирони”, але на щастя для них його не зарахували через фол на голкіперу. А на 90+1 хвилині господарі таки знайшли свій шанс. Після передачі п’ятою від капітана “Жирони” Алейша Гарсії недосяжно для голкіпера по воротах з-за меж штрафного майданчика пробив Янхель Еррера, встановивши таким чином фінальний рахунок на табло 1:0. Завдяки цій перемозі “Жирона” зараз є лідером Ла Ліги, принаймні до завтрашнього Ель Класико. 

Як зіграли українці

Артем Довбик, який з’явився з перших хвилин провів свій не найкращий матч за каталонський клуб. Проте в цьому є велика заслуга суперників, які надійно оборонялися майже увесь матч. Українець був замінений на 67 хвилині матчу та отримав оцінку від Whoscored 6,1.

Що стосується Віктора Циганкова, то він вперше за місяць відсутності з’явився на полі на 79 хвилині. Результативними діями не відзначився, але відіграв безпомилково та допоміг довести поєдинок до перемоги. Від Whoscored він отримав бал 6,2.

Жирона – лідер Ла Ліги: як зіграли Циганков та Довбик в матчі з Сельтою - фото 2

Читайте також, що в першому матчі 10 туру італійської Серії А зустрічались “Дженоа” та “Салернітана”. В стартовому складі генуезців вийшов і українець Руслан Маліновський, який допоміг своїй команді здобути перемогу, передають “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини