Головна Новини Спорт футбол “Ліверпуль” – “ЛАСК”: де дивитися матч Ліги Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

“Ліверпуль” – “ЛАСК”: де дивитися матч Ліги Європи

В минулому турі “Ліверпуль” поступився “Тулузі” 3:2

30 листопада 2023, 15:44
Поділіться публікацією:

Сьогодні в рамках п’ятого туру Ліги Європи англійський “Ліверпуль” прийматиме на “Енфілді” “ЛАСК”. За австрійський клуб виступає українець Максим Таловєров. Де та о котрій дивитися матч єврокубків, читайте в матеріалі “Коментарів”.

“Ліверпуль” – “ЛАСК”: де дивитися матч Ліги Європи

Ліверпуль забиває Сіті. Фото з відкритих джерел

Де транслюватимуть матч    

Гру “Ліверпуль” –  “ЛАСК” можна буде подивитися на платформі Megogo, в розділі “Спорт” або на каналі “Megogo Футбол 1”, при умові якщо у вас є підписки “Максимальна” або “Спорт”.  

Матч “Ліверпуль” –  “ЛАСК” відбудеться сьогодні о 22:00 за київським часом в місті Ліверпуль на стадіоні “Енфілд”. Команда Юргена Клоппа після чотирьох зіграних матчів має дев’ять залікових балів та займає першу позицію в групі. “ЛАСК” із 3 очками йде на останній сходинці у квартеті. У матчі першого туру “Ліверпуль” переміг з рахунком 3:1.

Більше спортивних новин

Читайте також, що вже сьогодні луганська “Зоря” проведе свій п’ятий матч в рамках групового етапу Ліги конференцій проти “Гента”. Де та о котрій дивитися важливий матч єврокубків, повідомляють “Коментарі”.

Також зазначимо, що в листопаді збірна України з футболу два поєдинки. Поєдинок з “Лехією” був товариським та проходив за закритими дверима. А у вирішальному матчі з Італією збірній України трохи не вистачило, щоб перемогти. Яку позицію в рейтингу ФІФА Національна збірна займає після нічиї з італійцями, читайте в матеріалі “Коментарів”.

Нагадаємо, що збірна України отримала суперника в стикових матчах за право поїхати на чемпіонат Європи 2024 року потрапивши до шляху B. Команда Сергія Реброва в півфіналі зіграє проти збірної Боснії і Герцеговини. Портал Transfermarkt наводить список найдорожчих гравців стикових матчів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини