Головна Новини Спорт футбол Лісабонський суд виніс рішення у справі бійки між фанатами "Бенфіки" та "Динамо"
commentss НОВИНИ Всі новини

Лісабонський суд виніс рішення у справі бійки між фанатами "Бенфіки" та "Динамо"

Португальська феміда ухвалила справедливе рішення

9 грудня 2021, 22:30
Поділіться публікацією:

У середу, 8 грудня, перед матчем Ліги чемпіонів "Бенфіка" — "Динамо", що відбувся в Лісабоні, сталося зіткнення між уболівальниками команд недалеко від стадіону "Ештадіу да Луш". За повідомленням ua-football, у бійці взяло участь кілька десятків фанів з обох боків із застосуванням різних піротехнічних та підручних предметів, внаслідок чого в хід конфлікту втрутилася поліція, яка змогла зупинити бійку Правоохоронним органам Португалії довелося застосовувати зброю (вчинили 17 пострілів у повітря), щоб розігнати завзятих уболівальників команд.

Лісабонський суд виніс рішення у справі бійки між фанатами "Бенфіки" та "Динамо"

Ультрас "Динамо" - фото Getty Images

За даними поліції, всього було затримано 54 особи, а 12 поранених фанатів було доставлено до лікарні.

Наступного дня після матчу, суд Лісабона розглянувши суть справи, виніс свій вердикт – українські вболівальники були визнані невинними. В результаті всі фанати "Динамо" були відпущені з поліцейської дільниці.

Як розповідали очевидці, бійка почалася за кілька годин до матчу біля виходу з метро стадіону. Українських уболівальників атакувала група агресивно налаштованих місцевих ультрас, які явно мали намір влаштувати бійку.

При цьому вони заздалегідь були підготовлені до зустрічі. Проти фанатів "Динамо" було застосовано каміння, кастети та інші підручні предмети. Українці змушені були захищатися.

Також слід зазначити, що до розслідування інциденту було підключено посольства обох країн.


Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, з ким київське "Динамо" у стиковому матчі побореться за вихід до 1/8 фіналу Юнацької Ліги чемпіонів. А також про пропозицію УАФ обрати найкращий гол в історії збірної України: серед них два автори Андрії та один Сергій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини